Matic már teljes értékű edzésmunkát végez

Nemanja Matic hétfőn túlesett első teljes értékű edzésén a Manchester United keretének többi tagjával.


A szerb középpályás meghosszabbított szabadságot kapott, így kipihenhette a Szerbia világbajnoki szereplésével együtt járó fáradalmait, a hétvégén azonban már csatlakozott a Vörös Ördögök keretéhez.

 

A 29 éves játékos Los Angelesben maradt edzeni míg társai Santa Claraban játszottak a San Jose Earthquakes ellen, hétfőn azonban már velük együtt végezte a gyakorlatokat.

 

A legtöbbek számára ez egy könnyed átmozgató edzést jelentett, miután ez volt a vasárnapi 0-0-s döntetlenre végződő felkészülési meccs óta az első gyakorlásuk.

 

Bár a kerethez szintén csak később csatlakozó Alexis Sanchez visszatérhetett a csapatba, José Mourinho azonban igyekezett leszögezni, hogy következő barátságos meccsük - szerdán az AC Milan ellen - még túl korai lenne Matic beállásához.

 

 

A korábbi Chelsea játékos a United szinte összes Premier League mérkőzésén pályára lépett, Mourinho pedig még viccelődött is azzal, hogy reményei szerint Szerbia hamar búcsúzik a világbajnokságról.

 

"Azt akarom, hogy a játékosaim nyerjenek, de emellett azt is szeretném, hogy legyen idejük kipihenni magukat" - mondta viccesen.

 

Szerbiának majdnem sikerült továbbjutnia abból a csoportból, amelyben többek között az ötszörös világbajnok Brazília is szerepelt.

 

Mourinho vasárnap megerősítette, hogy hamarosan David de Gea és az új igazolás Fred is csatlakozik majd Matichoz és folytatódik a világbajnokságot megjárt játékosok visszatérése a 2018/19-es szezont megelőzően.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!