Pereira letenné a névjegyét

Andreas Pereira reményei szerint bizonyítani tud José Mourinhonak a nyáron és hatással lehet a Manchester United játékára a 2018/19-es szezonban, azt követően, hogy egymás után két szezont töltött el kölcsönben, előbb a Granada, majd a Valencia együtteseinél.


A klub akadémiáján pallérozódott játékos két teljes szezont tölthetett el Spanyolországban felnőtt szinten szerzett tapasztalatai bővítésével, most pedig azt tervezi, hogy az Old Traffordon is megcsillantja képességeit, miután sokkal tapasztaltabb játékosként térhetett vissza.

 

"Nagyon fontos évet töltöttem a Valencianál, hihetetlenül sokat tanultam" - avatta be a klub hivatalos weboldalát az előző évi élményeibe a brazil korosztályos világbajnoki ezüstérmes játékos.

 

"Rendkívül értékes tapasztalatokkal gazdagodtam, de örülök, hogy újra itt lehetek a csapattal. Készen állok a játékra és a bizonyításra."

 

"Igen, ez a felkészülési szezon nagyon fontos a csapat számára. Nagyon jól fel kell készülnünk arra, ami vár ránk az elkövetkezendőkben és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy mindent kihozzak a lehetőségemből és megmutassam, hogy lehet rám számítani."

 

Pereira még villámléptű támadójátékosként szedegette az akadémiai képzés ranglétrájának fokait, de, a labdával kreatív játékosként, egy Mourinhoval folyatott beszélgetését követően a jövője a középpálya közepén lesz.

 

Andreas a Manutd.com-nak Amerikában elmondta, napról-napra rengeteget tanul a menedzsertől és a felnőtt csapat újdonsült edzőjétől, Michael Carricktől.

 

 

"A menedzser megkérdezett, hogy melyik pozícióban tudnék játszani, amire azt feleltem, hogy bármelyikben, amelyikben szeretné" - tette hozzá a 22 éves, belgiumi születésű játékos.

 

"Most pedig a 6-os poszton szereplek. Minden tőlem telhetőt megfogok tenni és természetesen mindenki, beleértve a menedzsert is, nagyon sokat segít nekem, azzal, hogy megmondják, mit hogyan csináljak."

 

"Carrick minden edzésen sokat segít nekem, ez pedig nagyon fontos nekem. De persze nem csak ők, hanem az összes edző ellát a jó tanácsaival. Rengeteget segítenek, ezáltal pedig mindennap tanulhatok valami újat."

 

"Michael a világ egyik legjobb középső középpályása volt, a Manchester United történetében pedig gyakorlatilag a legjobb. Tippeket ad, elmondja mit csináljak az edzésen, amikor ő mondja, akkor pedig nagyon könnyű az ember dolga. Csak meg kell fogadni és onnantól kezdve nagyon könnyű a tanulási folyamat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!