Hivatalos: Pereira távozik

Andreas Pereira a 2022/23-as idénytől az újra a Premier League-ben szereplő Fulham játékosa lesz.


A kreatív középpályás 2012-ben érkezett a Vörös Ördögökhöz a PSV Eindhoven csapatától, az elmúlt időszakban pedig a brazil Flamengonál szerepelt kölcsönben, most pedig csatlakozik a Championshipet megnyerő Fulhamhez, akik így visszatérnek az angol élvonalba.

 

Andreas 2014 augusztusában debütált a felnőtt csapatban az MK Donds ellen és összesen 75 alkalommal lépett pályára a Unitedben. Ez idő alatt 4 gólt szerzett és szerves részét képezte a csapatnak a 2018/19-es és a 2019/20-as idényben, amelyek során összesen 62 meccsen szerepelt. 

 

 

A 2018/19-es idényben ráadásul ő szerezte a szezon találatát is a Southampton elleni meccsen, ami első találata volt a Premier League-ben. Unitedes pályafutása során a Flamengo volt a 4. klub, ahol kölcsönben szerepelt. 

 

Két alkalommal Spanyolországban is kipróbálhatta magát, előbb a Granadaban, a 2016/17-es szezon során, majd a Valenciaban 2017/18-ban, emellett az olasz élvonalat is megjárta a Lazioban töltött időszakában 2020/21 során.

 

A Unitednél mindenki szeretne köszönetet mondani Andreasnak eddigi erőfeszítéseiért és a legjobbakat kívánják neki pályafutása következő részében.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!