Háromra nőtt a nem bevethető játékosok száma

A Manchester United menedzsere, José Mourinho elárulta, Antonio Valencia és Anthony Martial mellett Nemanja Matic szolgálataira se számíthat.


Az AC Milan elleni tizenegyesekkel megnyert International Champions Cup mérkőzést követően a MUTV-nek nyilatkozva a portugál menedzser elárulta, nem elég, hogy egy vádliprobléma miatt elveszítette Antonio Valenciát a San José Earthquakes ellen, de nem veheti számításba az előző szezonban egyik legtöbbet használt játékosát, Nemanja Maticot se.

 

A szerb középpályás csak nemrég csatlakozott az amerikai túra keretéhez a világbajnokság után kapott pihenőjét követően, de sérülést szenvedett, és minimum kérdéses a részvétele a hétvégi, Liverpool elleni összecsapáson.

 

Valencia hazarepült és a továbbiakban nem fog részt venni a túrán, így eléggé valószínűsíthető, hogy kihagyni kényszerül majd a Premier League új szezonjának nyitányát is. Feltehetőleg azért tért haza, hogy minél előbb a megfelelő kezelésekben részesülhessen a lehető legkorábbi felépülés érdekében.

 

 

Eközben Anthony Martial hazájába, Franciaországba utazott, mivel barátnője hamarosan életet ad közös gyermeküknek.

 

"Akkor tudtam meg, hogy Párizsba fog utazni, amikor közölte velem" - mondta Mourinho.

 

"Ez három nappal ezelőtt volt."

 

"Személyes okokról van szó, és szerintem senki nem kérdőjelezi meg, hogy jó döntést hozott-e azzal, hogy hazament. Amikor egy férfi apa lesz, az ő esetében már másodszor, és úgy dönt, hogy nagyon fontos hazamennie, akkor szerintem senkinek nincs joga megállítani őt ebben az elhatározásában."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!