Pereira a brazil válogatottban

A Manchester United középpályása, Andreas Pereira első alkalommal kapott meghívót a brazil nemzeti csapatba, miközben a United városi riválisánál játszó Gabriel Jesus, Fernandinho, Danilo és Ederson kimaradtak a keretből.


Pereira kezdőként lépett pályára a Leicester elleni bajnokin, mellette az új igazolás, Fred szerepelt a pálya közepén a találkozón, melyet 2-1-re megnyertek a Vörös Ördögök.

 

Tite, a brazil válogatott szövetségi kapitánya 24 fős keretet hirdetett az Egyesült Államok és El Salvador elleni barátságos meccsekre és kihagyott nyolc olyan játékost is, akik a világbajnokságon szerepeltek.

 

Marcelo, a Real Madrid veterán bekkje sem került be a keretbe, de Miranda és Paulinho sem tag, akárcsak Cassio, Geromel és Taison.

 

Tite elmondása szerint szeretne lehetőséget adni új fiataloknak a jövő évi Copa America előtt, melyre épp Brazíliában kerül sor. Így tehát nem meglepő, hogy hat játékos is most kapott először meghívót.

 

 

A Barcelona új igazolása, Arthur is először lehet válogatott, de ide sorolható Pereira mellett a Flamengo támadó középpályása, Lucas Paqueta, a Gremio szélsője, Everton, a Porto belső védője, Felipe és a 21 éves csatár, Pedro, aki a Fluminense együttesét erősíti.

 

 

A brazil keret:

 

Kapus: Alisson (Liverpool), Neto (Valencia), Hugo (Flamengo)

 

Védő: Alex Sandro (Juventus), Dede (Cruzeiro), Fabinho (Liverpool), Fagner (Corinthians), Felipe (Porto), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marquinhos, Thiago Silva (Paris Saint-Germain)

 

Középpályás: Andreas Pereira (Manchester United), Fred (Manchester United), Arthur (Barcelona), Philippe Coutinho (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Lucas Paqueta (Flamengo), Renato Augusto (Beijing Guoan)

 

Támadó: Douglas Costa (Juventus), Everton (Gremio), Roberto Firmino (Liverpool), Neymar (Paris Saint-Germain), Pedro (Fluminense), Willian (Chelsea)

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 2. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!