Martial hosszabbítás előtt?

A Sky értesülései szerint a Manchester United egy új, hosszútávú szerződésről folytat tárgyalást Anthony Martiallal.


A 22 éves támadó 2015-ben csatlakozott a Unitedhez, akkori átigazolási összegével, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén az 58 millió fontot is elérheti, pedig a legdrágább tinédzserkorú játékossá avanzsált.

 

Mivel Martial nem tudta állandósítani helyét José Mourinho kezdőcsapatában, így egyre hevesebb találgatások jelentek meg jövője kapcsán, azonban úgy tűnik, a Vörös Ördögök vezetősége mindenképpen az Old Traffordon tartaná a franciát, ezért már hónapok óta egyeztetnek vele a folytatás részleteiről.

 

Bár a United opciós joggal rendelkezik arra, hogy egy évvel meghosszabbítsa Martial jelenlegi, az idei szezon végéig érvényes szerződését, a klubnál szeretnék, ha hosszabb távra biztosíthatnák a játékos jövőjét.

 

 

Martial manchesteri karriere repülőrajtot vett, amikor a Liverpool elleni debütálásakor győztesgólt szerzett, majd még további 11 bajnoki találattal segítette csapatát Louis van Gaal irányítása alatt.

 

José Mourinho 2016-os hatalomátvétele óta azonban ígéretes kezdeti időszakát nem tudta folytatni. Az azóta eltelt két szezonban az egykori Monaco játékos csak 11 mérkőzésen lépett pályára kezdőként a Premier League-ben, összesen 13 gólt jegyezve ezek során.

 

Romelu Lukaku és Alexis Sanchez előző idénybeli leigazolása behatárolta a pályán töltött játékperceinek számát, amely okán ki is maradt a francia válogatott nyári világbajnoki keretéből, akik később meg is nyerték a tornát Oroszországban.

 

Miután egész nyáron a távozásával kapcsolatos pletykákkal volt tele a sajtó, Martial a manchesteriek szezonbeli három tétmérkőzéséből eddig egyszer jutott szóhoz - amely vereséggel végződött, őt pedig egy óra után lecserélték Brightonban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!