De Gea: Szeretnek ennél a klubnál

A Manchester United kapusa, David de Gea annak kapcsán, hogy továbbra is hosszútávú szerződésmódosításáról szólnak a hírek, elmondta, "nagyon boldog" a klubnál.


A spanyol válogatott játékos szerződése utolsó évébe lépett az Old Traffordon - bár a klub opcióval rendelkezik, hogy egy évvel meghosszabbítsa azt.

 

A Unitednél azonban abban reménykednek, hogy sikerül hosszútávon magukhoz láncolni a házon belül már négyszer is az Év Játékosa-díjat bezsebelt portást, aki a szerdai, Young Boys elleni Bajnokok Ligája meccs előtt tartott sajtótájékoztatón eléggé biztató jeleket adott erre.

 

Amikor arról kérdezték, hogy alá fogja-e írni szerződéshosszabbítását a klubbal, De Gea így felelt:

"Úgy érzem, hogy nagyon szeretnek ennél a klubnál. A szurkolók és minden olyan ember részéről is ezt érzem, akikről ez a klub szól."

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy ebben a klubban szerepelhetek, amely a világ egyik legjobbja. Úgyhogy számomra nagyon jó dolog, hogy ebben a csapatban szerepelhetek és védhetek."

 

De Gea tőle megszokott módon az utóbbi hetekben régi önmagát idézve védett, Spanyolországban azonban komoly kritikák kereszttüzébe került, miután a válogatott csalódást keltően szerepelt a nyári világbajnokságon.

 

A 27 éves kapuvédő ettől függetlenül elmondta, őt nem vetették vissza ezek.

 

 

"Általában nem igazán figyelek arra, hogy mit beszélnek rólam az emberek."

 

"A feladatomra koncentrálok és megpróbálok a csapatom segítségére lenni - minden egyes edzésen fejlődni akarok és olyan jó akarok lenni, amilyen csak tudok, úgyhogy nem figyelek ezekre a hangokra."

 

De Gea számára a következő kihívást a Stade de Suisse stadion talaja jelenti majd, szerdán este ugyanis műfüvön fogadja majd a Vörös Ördögöket a házigazda Young Boys.

 

"Nem vagyunk hozzászokva a műfüves borítású pályához, úgyhogy más, valószínűleg nehezebb lesz számunkra a mérkőzés."

 

"De ma (kedden) az edzésen majd kitapasztaljuk miként működik itt a labda és miként kell futballoznunk."

 

"Tisztában vagyunk vele, hogy kemény mérkőzés vár ránk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!