Matic megindokolta a nyári műtétét

Nemanja Matic interjúban számolt be arról mennyi fájdalommal végigjátszott meccset vállalt a tavalyi szezon utolsó hónapjaiban, s egyben bizakodását fejezte ki, miszerint a futó, 2018/19-es szezonban még jobb teljesítményre lesz képes a szerb középpályás.


Matic a hétközi, Young Boys elleni BL-csoportmeccsen 50. alkalommal kezdett a Vörös Ördögöknél, azóta pedig, hogy Manchesterben ismét Jose Mourinho irányítása alatt játszik közös, Chelsea-s érájuk után, a United egyik vezéralakjává nőtte ki magát.

 

A szerb válogatottal megélt csalódáskeltő VB-szereplés után szinte egyből az Egyesült Államokba repült a felkészülési szezonját taposó társaihoz, ám azt félbehagyni kényszerült, mert műtétre szorult. Az elmúlt idény végét szinte folyamatosan hasi fájdalmakkal végigjátszó szerb az orvosokkal való konzultáció után bólintott rá a műtéti beavatkozásra.

 

Matic-on speciális műtétet hajtottak végre az USA-ban, de idén már 100%-os

 

Lévén, hogy az operáció szerencsésen alakult, idén már teljes erőbedobással vetheti bele magát a United meccseibe. Bár a Wolverhampton elleni, döntetlennel zárult bajnokit kihagyta egymeccses eltiltása miatt, a keddi Ligakupa-találkozón az Old Traffordon már bevethető lesz a Derby County ellen.

 

„Már szenvedtem ezzel a sérüléssel pár hónapja, aztán amikor Amerikába mentem, az első edzésen nem éreztem jól magam, úgyhogy megkérdeztem az orvostól mit lehet tenni” - mondta Matic az Inside United októberi számához adott interjúban.

 

„Philadelphiában műtöttek meg végül, mert a doktor a vizsgálatok után azt mondta, hogy a műtéti beavatkozás az egyetlen módja annak, hogy helyrehozzuk a problémát. Most jól vagyok.”

 

„Éreztem, hogy nem tudom a legjobbamat nyújtani, mert a sérülés komoly volt. Fájdalommal járt és muszáj volt valamit kezdeni vele. Néha az ember képes elviselni a fájdalmat, én is így tettem a tavalyi szezon utolsó pár hónapjában, de erre a szezonra való tekintettel az volt a helyes döntés, hogy a műtétet válasszam. Nem akartam a szezon közben elpazarolni az időt az egészre, mert rendben kell lennem ebben az idényben.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!