Martial elutasította a klub ajánlatát

A Sky Sports News információja szerint Anthony Martial elutasította a Manchester United szerződésajánlatát, ám a tárgyalások tovább folytatódnak a megállapodás elérése érdekében.


A United azt szeretné, hogy Martial hosszú távra elkötelezze magát a klubhoz, hiszen jelenlegi kontraktusa a következő nyáron lejár és csak egy éves hosszabbítási opció áll benne.

 

A tárgyalások már a nyári átigazolási időszakban elkezdődtek. Akkor, mikor Jose Mourinho megvált volna a francia támadótól és a játékos ügynöke is elárulta, a labdarúgó elhagyná az Old Traffordot.

 

A United vezetőségének eltökélt szándéka, hogy megtartsa Martialt, hisznek abban, hogy rengeteget képes adni a klubnak és félnek attól, hogy a benne rejlő potenciált máshol mutatná ki. Martial a Monaco csapatától érkezett Manchesterbe, mint a világ legdrágább tinédzsere, az átigazolási összeg pedig egészen 58 millió fontig emelkedhet fel.

 

 

Anthony ebben a szezonban egyelőre nem tudott magának biztos helyet teremteni a kezdőcsapatban, csupán négy bajnokin volt kezdő, ám az eddigi hat PL-meccsen, amin pályára lépett, három gólt szerzett, míg a BL-ben egyszer volt eredményes.

 

Miután a Tottenham is érdeklődött iránta, a manchesteriek 2015 nyarán igazolták le Martialt, aki kiválóan kezdte pályafutását Angliában, hiszen Louis van Gaal irányítása alatt 17 gólig jutott első szezonjában. Utána azonban csak 4 bajnoki gól sikerült neki, amit 9 követett a legutóbbi szezonban, miközben azért küzdött, hogy folyamatosan lehetőséghez jusson Mourinho csapatában.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!