Matic: Felelősséget kell vállalnunk Mourinho kirúgásában

Nemanja Matic szerint a Manchester United játékosainak felelősséget kell vállalniuk José Mourinho kirágásáért.


Mourinho a december 16-ai, Liverpool ellen 3-1-re elszenvedett vereséget követően vesztette el állását a Unitednél, ezt követően pedig a szezon végéig Ole Gunnar Solskjaert nevezték ki a klub megbízott menedzserének.

 

A norvég menedzser regnálása lenyűgöző módon kezdődött, miután 5-1-es sikerre vezette a Vörös Ördögöket szombat este a Cardiff otthonában.

 

Azonban a sikert megelőző, csalódást keltő időszak következtében a klub a hatodik helyen vág neki a Boxing Day találkozónak - 19 ponttal lemaradva a listavezető Liverpool mögött - és Matic ragaszkodik hozzá, hogy nem lehet kizárólag Mourinhot okolni a gyenge teljesítményükért.

 

 

Amikor arról kérdezték, a játékosoknak is felelősséget kell-e vállalniuk, Matic így felelt: "Természetesen. Ezt mondtam a Liverpool elleni meccset követően is, hogy felelősséget kell vállalnunk, és megtenni mindent azért, hogy jobban játsszunk és mérkőzéseket nyerjünk."

 

"Nem tudom [hogy mi változott a Cardiff ellen]. Erre a kérdésre senkinek nincs válasza, de abban biztosak vagyunk, hogy ezen az úton kell haladnunk, harcolnunk és igyekezni fogunk így is tenni."

 

"A labdarúgás már csak ilyen, ahol ilyesmi megtörténhet. Mi is tudjuk, hogy az nem csak a menedzser hibája, ha nem a kívánt eredmények jönnek."

 

"De ez a futball, tovább kell mennünk és harcolnunk a klubért."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!