Solskjaer: Új kezdet Alexis számára

Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, megbízott menedzserként való érkezése "új élet kezdetét" jelentheti Alexis Sanchez számára és hamarosan újra a legjobb formájában láthatjuk majd a chileit.


A Vörös Ördögök 7-es számú játékosa minden sorozatot figyelembe véve csak 14 mérkőzésen léphetett pályára eddig a szezonban egy térdínsérülés okán, így például kihagyta csapata 8 decemberi összecsapását is. 

 

Visszatérése óta 2 mérkőzésen már 2 gólpasszt jegyzett 2019-ben - a Newcastle és a Reading elleni 2-0-s győzelmek alkalmával - de a Királyiak elleni múlt szombati FA-kupa mérkőzésen idő előtt el kellett hagynia a pályát sérülése kiújulásának gyanújával. 

 

A támadó abban reménykedik, hogy vasárnap bevethető lesz egykori klubja, az Arsenal ősi riválisa, a Tottenham vendégeként a Wembley-ben, ahol lenyűgöző mérleggel rendelkezik, hiszen 8 ott játszott mérkőzésén pontosan ugyanennyiszer tudott eredményes lenni eddig.

 

Amikor csütörtöki sajtótájékoztatóján Alexisről kérdezték, Ole elárulta, voltak beszélgetései a játékossal és úgy érzi, csak akkor fogjuk teljesítménye legjavát látni tőle, ha erőnléti állapota visszanyerésével sorozatosan játszhatja a mérkőzéseket.

 

 

"Természetesen ha az ember nagy képességekkel van megáldva, akkor a magával kapcsolatos elvárások is igen magasak" - kezdte a norvég szakember.

 

"Amikor nem minden megy jól számodra, márpedig ez elmondható volt és még sérülések is hátráltatnak, akkor nehéz azonnal beilleszkedni és magabiztosnak lenni."

 

"Úgyhogy voltak négyszemközti beszélgetéseink vele, de az én és Mike [Phelan] érkezésével számára is új fejezet kezdődött a klubnál - és talán ez minden eddiginél pozitívabb végkifejlettel kecsegtet. Remélhetőleg hamarosan láthatjuk a legjobbat is tőle, mert ő egy top, top játékos."

 

"Voltak problémái a sérülésével - most is ez a helyzet. Úgyhogy még nem igazán volt lehetősége bizonyítani vagy megmutatni, hogy mire képes. Időbe fog telni, mire azt mondhatjuk, hogy Alexis 100 százalékosan egészséges és sorozatosan játszhatja a mérkőzéseket. Majd ezt követően várhatjuk tőle azt a szintet, amit ő tud hozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!