Rossi a Uniteddel edz

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, a Manchester United egykori csatára a klubnál edz jelenleg, hogy karriere következő állomáshelyét megelőzően javítson erőnléti állapotán.


A most 31 éves olasz csatár 17 évesen, 2004-ben érkezett a Vörös Ördögökhöz, első szezonjában pedig azonnal elnyerte a legjobb ifjúsági játékosnak járó Jimmy Murphy Év Játékosa-díjat. Ezt követően egy évvel a nem különben nagy értékű Denzil Haroun Év Tartalék Játékosa elismerést is begyűjtötte.

 

Rossi 2004 novemberében, egy Crystal Palace elleni Ligakupa győzelem alkalmával debütálhatott a felnőtt csapatban, összesen pedig 14 mérkőzésen 4 gólt jegyzett a csapat színeiben tétmérkőzéseken.

 

A Newcastle és a Parma együttesinél eltöltött kölcsönidőszakát követően 2007-ben végleg eligazolt a spanyol Villarreal együtteséhez, majd folytatta a gólgyártást az egész kontinensen.

 

Rossi szerződése legutóbbi klubjánál, a Genoanál a nyár folyamán lejárt, így Solskjaer, aki 2007-es távozásáig együtt játszott a csatárral, meghívta őt, hogy az Aon Training Complexben a felnőtt csapat tagjaival együtt edzve visszaállíthassa erőnléti állapotát.

 

Vasárnap, a Tottenham Hotspur ellen idegenben 1-0-ra megnyert bajnoki rangadót követően Solskjaer információkkal is szolgált Rossi helyzete kapcsán.

 

 

"Szerintem nem fogjuk őt leigazolni, nem hiszem, de nagyon jó munkát végez a velünk közös edzéseken" - kezdte Ole, mielőtt elárulta volna, hogy Sir Alex Ferguson mennyire elégedett egykori játékosa befejezéseivel.

 

"Élesnek tűnik, és éppen klubot keres, így Giuseppe valószínűleg újabb egy hétig velünk marad, ha csak addig valaki le nem csap rá."

 

"Fantasztikus gólt szerzett tegnap [szombaton] az edzésen. A Főnök [Sir Alex Ferguson] meg is fordult, és hüledezett."

 

"Így egy kicsit segíteni tudjuk a következő állomáshelyére való felkészülésben, úgyhogy a kérőinek gyorsnak kell lenni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!