Solskjaer: Imádom Ander játékát

Ole Gunnar Solskjaer kiemelte Ander Herrera teljesítményét, a baszk játékos kemény munkája, önzetlen játéka is kellett ahhoz, hogy olyanok, mint Paul Pogba és Marcus Rashford szárnyalhassanak és hozzásegítsék a norvégot ahhoz, hogy csapata hét meccs óta tartó győzelmi sorozatot tudhasson magának.


Herrera mindegyik győztes bajnokin játszott, amin már Solskjaer volt a menedzser, és központi szerepet töltött be Nemanja Matic mellett a középpályán, ez teszi lehetővé, hogy a támadók kötetlenül támadhassanak.

 

A United 21-ese elöl is tündökölt, hiszen a norvég szakember első mérkőzésén, a Cardiff ellen maga is eredményes volt, valamint a Huddersfield és a Bournemouth ellen is gólhoz segítette Paul Pogbát. A spanyol játékos fáradhatatlan munkája és önzetlen teljesítménye nem maradt észrevétlen Solskjaer előtt sem.

 

"Ander egy olyan középpályás, aki fizikai adottságaiban kicsit más, mint Paul és Nemanja. Ő fut és fut. Rohan a labdával és egyszerűen játszik" - nyilatkozta Ole a Brighton elleni győzelmet követő sajtótájékoztatón.

 

"Néha remekül fut be a tizenhatoson belülre is, bár inkább Pault engedjük, hogy ezt tegye, plusz Ashley-t talán jobbról befelé, de soha nem fogom megtiltani neki, hogy befusson a büntetőterületre, sőt remélem, továbbra is tenni fogja ezt is."

 

 

Solskjaer elismerte, már akkor is csodálta Andert, amikor még az Athletic Bilbaóban játszott.

 

"Mindig is élveztem Ander játékát" - ismerte el a menedzser. "Az Athletic-ből való leigazolása előtt ellenünk is remekelt [az Európa-ligában] és utána is figyeltem őt."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!