Sanchezt méltatta Matic

Miután péntek este gólt szerzett az Arsenal elleni FA-kupa találkozón, Alexis Sanchez nagy dicséretet kapott csapattársától, Nemanja Matic-tól.


Sanchez kezdte meg a góltermelést egykori csapata ellen és a győzelemmel a United sorozatban nyolcadik sikerét érte el Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt.

 

A sort Jesse Lingard folytatta, majd Pierre-Emerick Aubameyang csökkentette a londoniak hátrányát, ám a csereként beálló Anthony Martial beállította a végeredményt, amivel a Vörös Ördögök bejutottak a kupa ötödik körébe.

 

Sanchez gólja csupán ötödik találata volt manchesteri pályafutása alatt, ám Matic úgy véli, a chilei válogatott játékos rendkívüli munkamorálja kifizetődő lesz.

 

 

"Alexis egy remek személyiség" - nyilatkozta a szerb középpályás. "Minden edzésen 100 százalékot ad, nagyon örülök neki, mert amikor így dolgozol, akkor nem tudsz rosszul játszani mérkőzésen, szóval nagyon jól teszi a dolgát."

 

"Ő egy nagyszerű srác. Nagyon örülök neki, mert meg kell értenie, hogy nagyon fontos játékosunk."

 

Paul Pogba is igen domináns teljesítményt nyújtott a Unitedben, ami Matic szerint kihangsúlyozza értékét a csapat számára.

 

"Azt hiszem, Pogba bármit képes megtenni. Egy box-to-box játékos, segít nekünk védekezésben, kreatívan játszik a labdával, ezért is az egyik legjobb a világon ezen a poszton."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!