Korai csapathírek a Chelsea meccs előtt

Hétfőn este a tavalyi, Wembley-ben rendezett döntő ismétléseként a Chelsea vendége lesz a Manchester United az FA-kupa 5. fordulójában.


Akkor Eden Hazard értékesített büntetője jelentette a különbséget a két csapat között, de a Vörös Ördögök egy Ole Gunnar Solskjaer megbízott menedzser irányítása alatt összehozott 11 mérkőzéses hazai veretlenségi sorozattal indulhatnak majd útnak Anglia déli része felé - bár a Paris Saint-Germain kedden 2-0-s győzelemmel tudott távozni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Old Traffordról.

 

A Chelsea visszatalált csütörtökön este a Malmö elleni Európa-liga meccsen a győzelem útjára, miután az előző hétvégén súlyos, 6-0-s vereséget szenvedtek a Manchester City ellen. A londoni Kékekre vár még egy újabb összecsapás Pep Guardiola tanítványai ellen, amikor február végén a Ligakupa döntőjében csapnak össze, valószínűleg egy sokkal jobb eredmény reményében.

 

De lássuk, kikre számíthatnak a Stamford Bridge-en a manchesteriek?

 

A legnagyobb kérdőjelek Jesse Lingard és Anthony Martial erőnléti állapota körül vannak, ugyanis mindketten kénytelenek voltak cserét kérni a PSG elleni találkozó első félidejében.

 

Lingard láthatóan térdhajlítóizom problémákkal küzdött, míg Martialnak állítólag lágyék sérülése lehet, így mindenképpen kétséges a pályára lépésük.

 

Két szélső védőjére, Antonio Valencia és Matteo Darmian játékára szinte egészen biztosan nem számíthat Solskjaer, miután már korábban megerősítette, hogy hetekre kidőltek.

 

Úgy tűnik, hogy Marcos Rojo már egyre közelebb van visszatéréséhez, miután a sokoldalú argentin bekk már az edzésekről készült képeken is feltűnt.

 

Chris Smalling egy újabb opció lehet a védelemben, ugyanis bár a PSG elleni meccs még túl sok lett volna neki, előtte a Fulham elleni bajnokit végigjátszotta. Mostanra már teljesen felépült lábfej sérüléséből, úgyhogy semmi akadálya nincs annak, hogy újra számításba vegyék.

 

 

Paul Pogba hétközi két sárga lapja után kapott kiállítása csak a nemzetközi kupaporondon ér egy mérkőzéses eltiltást, így ő is számításba vehető majd a fővárosban.

 

Eddig mindegyik idei hazai kupamérkőzésen Sergio Romero állt a csapat kapujában, így a vb-ezüstérmes kapuvédő valószínűleg ismét megkapja majd a megbízott menedzser bizalmát.

 

Romelu Lukaku és Alexis Sanchez nagy hatással tudtak lenni a manchesteriek 3-1-es idegenbeli Arsenal elleni győzelmére az FA-kupa 4. fordulójában, így valószínűleg ők is visszatérhetnek majd a kezdőcsapatba.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!