Pogba: Trófeát akarunk nyerni

Paul Pogbát még mindig bántja, hogy az előző szezonban trófea nélkül maradtak és elmondása szerint a Manchester Unitednél "nyerni akarnak valamit".


A francia világbajnok középpályást kiállították a United egy héttel ezelőtti, Paris Saint-Germain ellen 2-0-ra elveszített Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén, amely egyben a Vörös Ördögök első veresége is volt Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt.

 

A párizsi visszavágót így eltiltás miatt kénytelen lesz kihagyni, de mindezt sikerült némileg feledtetnie azzal, hogy hétfőn este góllal és gólpasszal vette ki a részét a címvédő Chelsea FA-kupából való búcsúztatásából.

 

"Fájdalmas dolog és nagyon rossz érzés 11 veretlenül megvívott meccs után kikapni, úgyhogy senki nem akarja, hogy ez megismétlődjön" - mondta Pogba a MUTV-nek azt követően, hogy a Stamford Bridge-en aratott győzelmükkel már a Wolves elleni negyeddöntőre készülhetnek a világ legrégebbi kupasorozatában.

 

"Minden sorozat fontos. Nyerni akarunk valamit."

 

"A múlt évben trófea nélkül maradtunk. Még mindig emlékszem erre. Idén nyerni akarunk valamit."

 

Pogba készítette elő Herrera vezetőgólját, majd ő fejelte be Marcus Rashford beadásából a manchesteriek második találatát a Kékek ellen.

 

 

"Tudtuk, hogy miként okozzunk problémát számukra, azáltal, hogy a középpályásaik mögé befutunk" - tette hozzá a most már 14 gólos Pogba.

 

"Két befutás a tizenhatoson belülre, két gól."

 

"Középpályásként nem a gólszerzés, inkább a gólpasszok osztogatása a feladatom. De ha lehetőségem nyílik eredményesnek lenni, akkor az nagyszerű érzés."

 

Pogba úgy érzi, a United akár még ennél is többre lett volna képes a Chelsea ellen.

 

"Az eredmény nagyszerű, de jobban kellett volna teljesítenünk. A reakcióink is lehettek volna ennél még jobbak."

 

"Mi tettük nehézzé magunknak a mérkőzést. Képesek vagyunk jobban irányítani, játszani és a labda birtokában problémákat okozni nekik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!