BL: Fred izgatott a sorsolás miatt

Péntek reggel a svájci Nyonban kerül sor a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolására, amit a Manchester United szurkolói világszerte lélegzetüket visszafojtva várják, hisz kiderül, kivel párosítják össze a csapatot.


Ha valaki nem tudná, a másik hét csapat bármelyike ellenféllé válhat: az Ajax, a Barcelona, a Juventus, a Liverpool, a Manchester City, a Porto és a Tottenham Hotspur is.

 

Ole Gunnar Solskjaer gárdája úgy jutott be a legjobb nyolc közé, hogy a hazai pályán elszenvedett 0-2 után idegenben, 3-1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint és idegenben lőtt több góljának köszönhetően lépett tovább.

 

A párizsi győzelem másnapján az AON Training Complex-ben Fred beszélgetett a hivatalos oldal riporterével, akinek elmondta, nagyon várja már a pénteki sorsolást.

 

"Nem választhatjuk ki, kivel játsszunk" - mondta a brazil. "A Bajnokok Ligájában mindannyian nagy csapatnak számítanak, nehéz ellenfelek, nehéz mérkőzések lesznek."

 

"De felkészültek vagyunk, bárkit is kapunk. A legjobbunkat fogjuk nyújtani, mindent megteszünk a sikerért, meg akarjuk nyerni a BL serlegét."

 

 

Jellemzően Solskjaer is pozitív gondolkodásmódot mutatott, amikor a negyeddöntőkről kérdezték: "Természetesen arra vágyunk, hogy végig tudjunk menni, de most a sorsolást kell megvárni, aztán behúzni a következő meccset" - mondta Ole még az előző héten.

 

 

Mi történik pénteken?

 

Mind a negyeddöntők, mind pedig az elődöntők sorolására az Európai Labdarúgás Háza ad otthont. Ami azt jelenti, minden csapat ismerni fogja, miként juthat el a döntőig. Az esemény során azt is eldöntik, melyik csapat lesz a "hazai" a madridi döntőben.

 

 

A hátralévő mérkőzések időpontjai:

Negyeddöntő első mérkőzés: április 9-10.
Negyeddöntő visszavágó: április 16-17.

 

Elődöntő első mérkőzés: április 30-május 1.
Elődöntő visszavágó: május 7-8.

 

Döntő: június 1.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

UEFA Bajnokok Ligája sorsolás

negyeddöntők ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!