Lindelöf: A Watford kemény lesz, de készen állok

Victor Lindelöf úgy érzi, készen fog állni a Watford támadópárosa, Troy Deeney és Andre Gray által jelentett kihívásokra, amikor a Lódarazsak szombaton délután az Old Traffordon vendégeskednek.


A svéd védő kulcsszerepet vállalt a Manchester United idei szezonjában, hiszen csak a bajnokságban 25 mérkőzésen lépett pályára.

 

Emellett egy drámai kései gól is fűződik a nevéhez a Burnley ellen - amely egyben első manchesteri találta is volt - amellyel januárban pontot mentett csapata az Old Traffordon.

 

Miután szombaton a Premier League ismét visszatér az Álmok Színházába, Lindelöf bizakodó annak lehetőségétől, hogy Javi Gracia jó formában lévő támadóival, Deeney-vel és Gray-jel nézhet farkasszemet.

 

"Nincs ezzel problémám - tetszik" - kezdte a 24 éves bekk a MUTV-nek.

 

"Készen állok. Ha fizikális játékot kényszerítenek ki belőlem, akkor azt fogják tőlem kapni."

 

"Ők két, testileg nagyon erős játékos. A fizikális erejüket pedig szeretik is kihasználni. Ez nem jelent problémát számomra. Én szeretem ezt, nincs velük problémám emiatt. De ahogy mondtam, ők mindig keményen dolgoznak. Rengeteget futnak. Minden egyes párharcot meg akarnak nyerni, erre pedig megfelelően fel kell készülni."

 

Victor szintén elismerően beszélt a Watford fejlődéséről, amely következtében nem csak jó szezont futnak, de jelenleg a 8. helyen is tanyáznak.

 

"Ők egy jó csapat" - tette hozzá a csapat 2-ese.

 

"Játszottam már ellenük néhányszor, és egy nagyon-nagyon erős együttesről van szó. Hihetetlenül keményen dolgoznak egymásért és a csapatukért."

 

"Nehéz mérkőzés lesz. Mindig 110 százalékot nyújtanak a pályán."

 

 

Az egykori Benfica játékos szerint csapattársai közül sokan teljesítettek úgy ebben az idényben, hogy méltóak lennének a Sir Matt Busby Év Játékosa díjra házon belül.

 

"Sokan teljesítettek jól a szezon során. Megmutatták a képességeiket. Nagyon sokat segítettek nekünk. Itt ülve most nem tudok megnevezni egy konkrét játékost. Szerintem sokan nagyon megérdemelnék."

 

Egy másik skandináv, a most már véglegesített menedzser, Ole Gunnar Solskjaer is a klubnál dolgozik, Lindelöf pedig a norvég szakember decemberi - még megbízottként való - érkezése óta a klubra gyakorolt hatását méltatta.

 

"Ő nagyszerűen viselkedik minden egyes játékosával. Nekem is nagyon sokat segített. Ahogy mindig is mondtam, hatalmas mosollyal az arcán érkezett. Beszélt velem és elmondta, hogy mutassam meg magamat a pályán és olyan dolgokat csináljak, amiben jó vagyok. Szerintem ezt sokszor meg is tettem. De emellett ezt nagyszerű volt hallani az edzőmtől is, mert ezzel több önbizalmat adott nekem."

 

A Jégember azt a kulisszatitkot is elárulta, hogy míg ő svédül beszél Solskjaerhoz, addig Ole pedig norvégul.

 

"Én svédül szólok hozzá, ő pedig norvégul válaszol vissza. Jó érzés egy kicsit svédül beszélni. A két nyelv eléggé hasonlít egymásra. Csak az a különbség, hogy miként ejtjük a szavakat. Vannak eltérő kifejezések is, de ez nem probléma. Mindent megértek, amit mond. És ugyanez igaz fordítva is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Watford

Premier League 31. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!