Nyílt Lukaku jövője

Romelu Lukaku a szezon végén egyeztetni fog jövőjéről a Manchester Uniteddel, miután jelenleg csak azzal foglalkozik, hogy csapatával a legjobb négy közé verekedjék magukat, mondta ügynöke a Sky Sports Newsnak.


A belga válogatott játékos 2017 nyarán, José Mourinho hívására tette át székhelyét Manchesterbe az Evertontól, azóta pedig 90 mérkőzésen 42 gólt szerzett a klub színeiben.

 

Lukakunak még több mint 3 év van hátra jelenleg érvényes szerződéséből az Old Traffordon, ügynöke, Federico Pastorello elmondása szerint pedig a 25 éves játékos jelenleg csak a pályán zajló eseményekre koncentrál.

 

"Jelen pillanatban nagyon erősen koncentrál a szezon befejezésére" - kezdte Pastorello a Sky Sports Newsnak.

 

"Nagyon szoros a küzdelem Angliában a harmadik és negyedik helyért, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mit tartogat a jövő az idény lezárultával."

 

"Ez a klubjánál a második szezonja és még további három év van hátra a szerződése végéig. Meglátjuk. Ő olyasvalaki, aki szeret megismerni különböző kultúrákat és futball stílusokat."

 

"Ő úgy látja, hogy karriere során különböző országokban lenne jó bizonyítania, mert szeretne sok trófeát nyerni és azt mondani a gyermekeinek, hogy 'nyertem itt, ott és amott is' illetve, hogy 'nagyon jó játékos voltam mindegyik top bajnokságban', úgyhogy majd meglátjuk. A jövője nagyon nyílt. De egyelőre ez nem képezi megbeszélések vagy egyeztetések tárgyát, mert jelen pillanatban a szezon nagyon fontos szakaszában járunk."

 

Azt követően, hogy tegnap megjelent, akár hat alapember is távozhat nyáron a Vörös Ördögök felnőtt keretéből, Pastorello kihangsúlyozta, Lukaku a top európai bajnokságokban szeretne trófeákat nyerni.

 

 

"Szereti Olaszországot. Gyerekként sokat követte az olasz bajnokságot" - tette hozzá.

 

"Mindenki egyetért abban, hogy jelenleg a Premier League a legjobb bajnokság, de évekkel korábban az olasz pontvadászat volt az, és arról álmodoztak a fiatal játékosok."

 

"Természetesen az olyan klubok, mint a Real Madrid és a Barcelona, minden bajnok típusú játékos számára vonzóak, úgyhogy egy napon a La Ligaban is kipróbálná magát. Emellett a Bundesliga is egyértelműen nagyon jó bajnokság."

 

Lukaku klubja legutóbbi 10 mérkőzéséből 7 alkalommal a kezdőcsapat tagja volt, Pastorello pedig kijelentette, ügyfele nagyon élvezi az életet új menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt.

 

"Ebben az időszakban nagyon nagyra értékelte azt a mennyiségű figyelmet, amelyet a menedzserétől kapott."

 

"A játékos szintjéhez mérten ez normális, de néha előfordul, hogy bizonyos menedzserek mindezt nem adják meg a játékosuknak."

 

"Amint lehetőséghez jutott, gólokat szerzett, szóval fontos szerepe volt akkor is, mikor csere volt, kezdőként pedig szintén betalált [sorozatban három mérkőzésen]."

 

"Lenyűgöző volt a Paris Saint-Germain elleni győzelem során, úgyhogy szerintünk újra a helyére került."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!