A nyáron nagytakarítás lehet a csapatnál

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Manchester United nagy kiárusítást tarthat a nyár folyamán a játékoskeretet illetően.


2015-óta nem látott "takarítás" lehet a csapat háza táján, amely a keret felfrissítéséhez járulhat hozzá. Legutoljára 4 éve történt hasonló eladási hullám, amikor Louis van Gaal számos játékost adott el a csapatból, köztük Angel Di Mariát, Robin van Persie-t és Javier Hernandezt.

 

A Sky Sports értesülései szerint Ander Herrera már megegyezett a PSG-vel a szerződését illetően, Juan Mata pedig jelenleg a Barcelonával tárgyal.

 

 

Alexis Sanchez Unitedes pályafutása pedig nem sikerült valami fényesre. 2018 januárjában érkezett a csapathoz, azóta csupán 5 gólt szerzett 41 mérkőzés alatt.

 

A hírek szerint Ole Gunnar Solskjaernak a szava fog dönteni a chilei játékos jövőjét illetően. Annyi biztos, hogy nem sok klub engedheti meg magának, hogy megfizesse a csatár jelenlegi keresetét.

 

Antonio Valencia minden bizonnyal távozni fog a klubtól, miután a vezetőség nem aktiválta a játékos szerződésében szereplő opcionális jogot.

 

 

Marcos Rojo pedig már engedélyt kapott, hogy az argentin Estudiantes csapatánál eddzen. Az argentin védő legutóbb decemberben lépett pályára kezdőként a Vörös Ördögök színeiben, a Valencia elleni 2-1-es vereség alkalmával. Kevesebb, mint egy hete pedig a Watford ellen kapott néhány percet. Ezzel együtt a szezonban összesen négy alkalommal lépett pályára.

 

Matteo Darmian szintén a távozók között lehet, aki januárban már közel állt ahhoz, hogy visszatérjen a Serie A-ba. Az olasz játékos legutóbb január 19-én lépett pályára a csapatnál, egy 2-1-re megnyert Brighton elleni mérkőzésen. Úgy tűnik, hogy Ashley Young és Diogo Dalot mellett nem sok esélye van az első csapatba kerülnie a játékosnak, tehát minden bizonnyal távozni fog.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!