Pogba: Barcelonaban se leszünk esélytelenek

Paul Pogba magabiztos azt illetően, hogy a Manchester United jövő kedden képes lesz újabb európai kupacsodát tenni a Barcelona ellen.


A Vörös Ördögök egy hivatalosan Luke Shaw öngóljaként elkönyvelt találat okán 1-0-s hátrányban látogatnak jövő héten a katalán fővárosba.

 

A United ebben a szezonban azonban már nem egy alkalommal rukkolt elő lenyűgöző idegenbeli győzelemmel a Bajnokok Ligájában.

 

Tavaly novemberben a Juventust érte sokk azáltal, hogy 2-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán csoportmérkőzésen a manchesteriektől, majd jött a világraszóló márciusi siker, amikor Ole Gunnar Solskjaer tanítványai 3-1-es győzelmet arattak Párizsban és ütötték el ezzel idegenbeli gólokkal a továbbjutástól a PSG-t a nyolcaddöntőben.

 

Pogba elmondása szerint nem szabad kizárni annak a lehetőségét, hogy a klubra oly jellemző fordításoknál új fejezetet nyithatnak.

 

"Egy olyan csapatot láttunk, amely legyőzhető" - kezdte a United középpályása.

 

 

"Ha ebben nem hinnénk, akkor akár a kezükbe is adhatnánk most rögtön a továbbjutást. Hiszünk abban, hogy legyőzhetjük őket. Mi vagyunk a Manchester United, ők a Barcelona. De mi is a Bajnokok Ligájában játszunk, ahogyan ők is, ezért természetesen tovább is juthatunk."

 

"Természetesen nem felejtkeztünk meg róla, hogy a világ egyik legjobb csapatáról van szó, de tudtunk nekik problémákat okozni. Tudom, hogy képesek lehetünk feléjük kerekedni."

 

"A párharc első felvonásán vagyunk még csak túl, most pedig az a célunk, hogy mindent beleadjunk a másodikon is."

 

"Talán az elénk kerülő lehetőségekkel jobban tudunk sáfárkodni és óvatosak tudunk lenni. Nekik voltak helyzeteik és újabb gólt is szerezhettek volna, amikor David [De Gea] nagyszerű védést mutatott be [a 36. percben Philippe Coutinho lövésénél], de azt követően nem tudtak veszélyesek lenni."

 

"El kell kerülnünk azt, hogy lehetőséget biztosítunk számunkra a Nou Campban, a kapu előtt pedig elő kell vennünk a gyilkos ösztönünket."

 

"1-0-s hátrányban vagyunk, de hiszünk benne, hogy eljönnek majd a mi lehetőségeink is. Hinnünk kell. Ez egy Bajnokok Ligája mérkőzés lesz, és tudjuk, hogy ugyanúgy tudunk nekik problémákat okozni, ahogy ők is nekünk."

 

"Valószínűleg ott lesznek a fejükben a Párizsban történtek is, ez szinte biztos, mert a PSG ellen láthatták, hogy mire vagyunk képesek. Természetesen a saját pályájukon kényelmes helyzetben lesznek, de majd meglátjuk mit hoz a sors. A végén derül ki, hogy ki örülhet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!