Matic magát hibáztatja az Everton elleni vereség miatt

A szerb középpályás úgy érzi, hogy önmagát hibáztathatja legjobban a tegnapi vereség miatt.


Vasárnap délután a Manchester United 4-0-s vereséget szenvedett a Goodison Parkban az Everton vendégeként, amely miatt Ole Gunnar Solskjaer elnézést is kért a szurkolóktól a meccs végén.

 

Emellett a norvég mester figyelmeztette a játékosait, hogy a nyár folyamán a nagy részüktől meg is válhat, hiszen nem érezte úgy, hogy tegnap a csapatért küzdöttek volna a fiúk.

 

Nemanja Matic a meccs után a dán TV2-nek a következőket mondta: "Sok dolog nem működött a mai napon. Először is a megközelítésünk."

 

Solskjaer bocsánatkérése a United drukkerektől a komoly vereség után

 

"Azt gondolom, hogy a legtapasztaltabb játékos, aki én voltam, nem játszott jól a mai napon. Tehát nem a fiatal játékosokat kell hibáztatni. A legnagyobb probléma én voltam."

 

"Az efféle meccseken a pálya közepén lévő harcokat meg kell nyerni, ekkor tud a csapat jó focit játszani. Viszont ezt nem tettük meg."

 

A Unitedre a következő fordulóban újabb megmérettetések várnak a legjobb négy közé jutásért, hiszen szerdán a városi rivális Manchester City-t fogadják az Old Traffordon, majd hétvégén a Chelsea érkezik az Álmok Színházába.

 

Matic azt is hozzátette, hogy a Vörös Ördögöknél már készülnek arra, hogy hogyan is tudnának visszavágni a városi riválisnak, amely egy esetleges szerdai győzelemmel ismét a tabella élére lépne.

 

"Volt egy kis megbeszélésünk. Megpróbálunk jobban teljesíteni a következő napokban. Egy fontos mérkőzésünk lesz a Manchester City ellen, tehát meglátjuk, hogy készen állunk e majd" - tette hozzá a szerb játékos.

 

"Az elhangzottak a négy fal között maradnak, viszont úgy gondolom, hogy egy jó megbeszélés volt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!