Matic: De Gea még mindig az egyik legjobb

Nemanja Matic kiállt csapattársa, David De Gea mellett, bízva abban, hogy a kapus túlteszi magát azokon a hibákon, amiket az utóbbi mérkőzéseken vétett, és amelyek a Manchester Unitedet akadályozták abban, hogy feljebb lépjen a tabellán.


Az utóbbi mérkőzéseken a spanyol hálóőr elmaradt a rá jellemző, kifogástalanul magas színvonalától, hibái sokba kerültek, Gylfi Sigurdsson, Lionel Messi és Marcos Alonso is így tudott betalálni a United kapujába.

 

Matic azonban úgy véli, De Gea visszanyeri formáját, mely révén a világ legjobb portásai közé sorolandó.

 

"Minden mérkőzésen hibáznak a játékosok, de ha egy kapus hibázik, azt mindenki látja" - mondta a szerb a Sky Sports News-nak. "Ha a világ egyik legjobb kapusa vagy, az emberek sokat beszélnek arról, ha hibázol."

 

"Ha egy kisebb klub kapusa hibázik, egy vagy két napig beszélnek róla, de De Gea hibáját hét napig emlegették."

 

"Biztos vagyok abban, hogy ez a hiba nem befolyásolja pályafutását. Nem olvassa a lapokat. Ő a világ egyik legjobb kapusa és az is lesz évekig. Nagyon örülök, hogy a csapat tagja."

 

 

"Ő egy remek srác, nagyszerű kapus, és valószínűleg az utóbbi 4-5 év legjobbja volt a Unitednél. Nagyon koncentrált a feladatára, nagyon jó személyiség. Jó, hogy ilyen emberek vannak az öltözőben."

 

Vasárnapi hibája révén a Chelsea 1-1-es döntetlenre zárt az Old Traffordon, amivel a Vörös Ördögök a hatodik helyen maradtak a Kékek és az Ágyúsok mögött. Bár még van esély a legjobb négybe kerülésre, de már nem saját kezükben van a sorsuk.

 

A manchesteriek ma a Huddersfield otthonában lépnek pályára, majd az utolsó fordulóban a Cardiff City-t fogadják.

 

"Összpontosítanunk kell a meccseinkre és nem gondolni az Arsenalra és a Chelsea-re" - folytatta Matic. "Tudjuk, hogy nagyon kicsi az esélyünk, de mennünk kell a végéig!"
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!