Véglegesedett a Solskjaer stáb

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Michael Carrick, Kieran McKenna és Mark Dempsey is edzői stábja tagja marad a Manchester Unitednél a következő szezonban.


Carrick játékoskarriere befejezését követően csatlakozott José Mourinho edzői gárdájához múlt nyáron, míg Kieran McKenna az U18-as csapattól lépett előre, miután az előző szezonban Rui Faria távozott a klubnál betöltött másodedzői pozíciójából.

 

Dempsey, aki játékosként a klub akadémiáján nevelkedett, fejlődésért felelős edzőként dolgozott az Old Traffordon mielőtt Solskjaer mellé szegődött a Molde és a Cardiff csapatainál is. Solskjaer múlt decemberi, ideiglenes kinevezését követően nemsokkal ő is visszatért Manchesterbe.

 

"Ők mindannyian maradni fognak. Szerintem az fontos, hogy megtartsuk a csapatot és továbbra is előre haladjon" - kezdte Solskjaer.

 

"Mi mindannyian tiszteljük a másikat, emellett pedig ők mindannyian nagyszerű edzők. Kieran bár csak 32 éves, de olyan, mintha már 32 éve edzősködne."

 

"Dempsszel már 2011-es, Norvégiába, a Moldehoz történt hazaköltözésem óta együtt dolgozom. Ő egy ízig-vérig Manchester Unitedes srác, aki itt pallérozódott, olyan játékosok mellett, mint Norman Whiteside és Mark Hughes. Szerintem ő volt a csapatkapitány, egyszer pedig a felnőtt csapatban is pályára lépett. Tudja, mit jelent itt játszani."

 

Michael Carrick és Kieran McKenna

 

"Michael - mit is mondhatnék, amit senki ne tudna Michaelről? Akkor került a csapathoz, amikor az utolsó szezonomban játszottam itt, úgyhogy egy évig csapattársak voltunk. Ő egy olyan személyiség, akihez nagyon szoros kapcsolat fűz."

 

Solskjaert menedzserként márciusban véglegesítették a Vörös Ördögök kispadján, míg a múlt héten az is megerősítésre került, hogy Mike Phelan további három évig a klub másodedzője marad.

 

"Mi egy csapat vagyunk. Mindannyiunknak más képességei vannak, de nagyon jól kijövünk egymással, szóval nagyon boldog vagyok, hogy körülöttem tudhatom őket" - tette hozzá.

 

"Mike együtt dolgozott a Főnökkel, és játékosként is erősítette a csapatot, szóval ő jelenti a tapasztalatot. Michael játékosként olyan fantasztikus menedzserek irányítása alatt szerepelhetett, mint Jose, David Moyes, Louis van Gaal és Sir Alex. Nagyon szerencsés vagyok, hogy együtt dolgozhatunk, szóval mi mindannyian tanulhatunk egymástól."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!