A klub bízik Pogba maradásában

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Manchester United arra számít, hogy Paul Pogba maradni fog a csapatnál.


A hírek szerint Ole Gunnar Solskjaer következő szezonbeli taktikájában kulcsszerepet játszana a francia középpályás, ezért szeretné mindenképp megtartani.

 

A 26 éves játékos vasárnap elmondta, hogy nyitott lenne az új kihívások felé, amellyel olyan pletykákat indított el, amik szerint a világbajnok középpályás a nyár folyamán távozni fog az Old Traffordról.

 

A Real Madrid és a Juventus is szívesen látná Pogbát, akinek még két év maradt hátra a jelenlegi szerződéséből, melyhez egy egy éves opcionális jog is párosul.

 

 

A Sky Sports már áprilisban hírül adta, hogy a Real Madridnál bíznak Pogba megszerzésében, valamint Eden Hazard is a spanyolok célkeresztjében volt. Azóta Hazard már a királyi gárda játékosa lett 130 millió fontért.

 

A Real mellett viszont a Juventus is komolyan érdeklődik a francia iránt. Olyannyira, hogy az olasz klub sportigazgatója a múlt héten már Londonba repült tárgyalni az esetleges üzletről.

 

Pogba márciusban azt is elárulta, hogy a Zinedine Zidane által irányított Real Madridban játszani "egy álom lenne mindenki számára". Ugyanebben a hónapban Zidane is megszólalt ezzel kapcsolatban: "amennyiben egy nap el szeretné hagyni [Pogba - a szerk.] a Unitedet... miért ne jöhetne a Real Madridhoz?".


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!