Sarri bizonytalan Pogba leigazolása kapcsán

A Juventus menedzsere eléggé bizonytalan abban, hogy a klubjának sikerül megszereznie a középpályást, viszont azt elismerte, hogy nagy rajongója a játékosnak.


Paul Pogba az elmúlt hónapban elárulta, hogy "új kihívások" után szeretne nézni, amely megindította a hírek lavináját a médiumok körében. Emellett csak olaj volt a tűzre a játékos ügynökének, Mino Raiolának a nyilatkozata, aki elárulta, hogy az ügyfele szeretne távozni az Old Traffordról.

 

A Sky Italy korábban már hírül adta, hogy a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici tárgyalt a Vörös Ördögökkel a lehetséges transzfer kapcsán. Sarri viszont legutóbb hozzátette: "Nagyon kedvelem a játékost, de nem ismerem a szituációt. Nem vagyok technikai igazgató."

 

 

A United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer viszont a hét folyamán kijelentette, hogy Pogba köré tervezi építeni a csapatot, a francia pedig a mai napon pályára is lépett az Inter elleni International Champions Cupon.

 

Sarri első megmérettetése a Juve kispadján pedig a holnapi nap folyamán lesz esedékes, ugyanis a Tottenhammel csapnak majd össze.

 

Amennyiben Pogba vissza szeretne térti az olasz csapathoz, akkor a Juventusnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen 2016-ban 89,3 millió fontért igazolta őt a United, azóta viszont kissé elszaladtak az árak a piacon.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!