Hírek a sérültekről

Az Inter elleni, 1-0-ra megnyert mérkőzésen megsérülő Victor Lindelöf és Tahith Chong állapotáról beszélt a menedzser.


Mason Greenwood találatának köszönhetően a manchesteriek három ponttal gazdagodtak a Nemzetközi Bajnokok Kupájában az Inter ellen, mely olykor kemény belépőkkel próbált operálni, egy ilyennél Milan Skriniar szabálytalankodott Chong ellen, minek az lett a következménye, hogy a fiatal támadót le kellett cserélni, helyére Angel Gomes állt be.

 

Lindelöf, aki nagyszerűen teljesített a védelem szívében, a második játékrészben szállt ki, helyette Phil Jones lépett pályára.

 

"Nos, még nem tudunk biztosat, de rendben kell lenniük" - mondta Ole az MUTV-nek. "Victort holnap értékeljük ki, de Tahith rendben lesz. Úgy vélem, csak egy rúgást kapott. Nem hibáztatom a védőket, amiért megpróbálják megállítani őt."

 

 

Romelu Lukaku a túra harmadik meccsét is kihagyta bokasérülése miatt, mellette Lee Grant is az oldalvonalon kívülre szorult.

 

"Ha játékos vagy, mint ő, nem tudsz edzeni egy héten át, ráadásul Rom három mérkőzést ki is hagyott, akkor aggódik. Azon dolgozik, hogy visszatérjen a pályára, meglátjuk, mennyi időbe telik."

 

"Várjuk már a kínai találkozót a Tottenham ellen, majd kiderül, kik lesznek bevethető állapotban."

 

Luke Shaw és David De Gea a kezdőcsapatban kaptak helyet, míg Fred a padról beállva játszott az Inter ellen.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!