Egyre valószínűbb Henderson kölcsönadása

Egy évre kölcsönben visszatér a Sheffield Unitedhez a Manchester United saját nevelésű kapusa, Dean Henderson, értesült a Sky Sports News.


A 22 éves kapuvédő a szurkolók kedvencévé vált a Yorkshire-i alakulat színeiben a Bramall Lanen eltöltött egy éve alatt, amely végén feljutáshoz segítette a Pengéket a Premier League-be.

 

A 2019/20-as szezon kezdete előtt két héttel az angol U21-es válogatott játékos még mindig az Old Traffordon készül, mivel a United még továbbra is egyeztetésben van David de Gea-val új, hat évre szóló szerződéshosszabbítása kapcsán.

 

 

Mindazonáltal úgy tudni, a korábban a Shrewsbury-nél is kölcsönben védő portás Sheffieldbe való visszatéréséről már megállapodtak a felek, a hét vége előtt pedig hivatalosan be is jelenthetik.

 

Henderson 46 mérkőzésen segítette a Sheffield Unitedet abban, hogy automatikus feljutást vívjanak ki a Championship előző szezonjában. Emellett részese volt az angol korosztályos válogatott sikertelen U21-es Európa-bajnoki szereplésének a nyár folyamán.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!