Máris hatalmas hatása van Maguire-nek

Ole Gunnar Solskjaer kihangsúlyozta annak fontosságát, hogy legyen egy olyan higgadt személy a Manchester Unitedben, mint Harry Maguire.


A védő csak a múlt hét elején érkezett a Vörös Ördögökhöz azután, hogy a klub kifizette a Leicesternek a játékos átigazolási összegét. Pár nappal később pedig már bemutatkozott új csapatában Victor Lindelöf védőpárosaként a múlt vasárnapi, Chelsea elleni 4-0-s győzelem alatt.

 

A Wolves elleni, hétfői bajnoki előtt a menedzser sugárzóan beszélt a legújabb igazolásáról és leírta, mennyire fontos egy ilyen személyiség csapaton belül.

 

"Nagyon higgadt" - mondta Ole a mai sajtótájékoztatóján. "Ugyanazt formázza meg a pályán kívül is, mint a gyepen."

 

"Ő tapasztalt játékos, nagy jelenléttel bír, mosolygós és olyan személyiség, akit szeretsz magad körül látni."

 

"Fontos, hogy legyen egy hideg fej a védelemben. Védők, akik higgadtak és érzelmileg nem befolyásolhatók, azok nagyon jók a menedzser és a csapat számára."

 

"Harry még csak egy kicsivel több, mint egy hete van itt, de nagyon jó volt, hogy köztünk volt már."

 

 

'JÓ ALAPPAL JOBBAN JÁTSZUNK MAJD'

 

Maguire érkezése, hozzáadva Aaron Wan-Bissaka leigazolását, nyilvánvalóan megerősítette Ole védelmi lehetőségeit és a menedzser úgy érzi, ha a hátsó alakzat jól áll a lábán, az segíthet a középpályának és a csatársornak is.

 

Mikor arról kérdezték, Fred a kedvezményezettek között lehet-e, Solskjaer ezt válaszolta: "Mindig jobban játszik a csapatod, ha lenyugszik, jó alapokkal rendelkezik és nem kapsz gólokat."

 

"Azokban a jó csapatokban, melyekben játszottam, mindig erős bázisa volt a kapussal és a nyugodt hátsó sorral. Reméljük, ezt biztosítani tudjuk a csatárainknak és a középpályásoknak is, köztük természetesen Freddel."

 

 

Fred kihagyta a felkészülés egy részét, mivel Ole elengedte őt, hiszen esküvője volt a játékosnak. A brazil játékos már visszatért és a Wolves ellen szerepet is kaphat - az ellen a Wolves ellen, mely ellen megszerezte első manchesteri gólját.

 

"Hisszük, hogy nagy szezonja lesz" - zárta mondandóját Solskjaer.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!