Matic: Frusztrált a padozás

A Manchester United középpályása, Nemanja Matic elismerte, nagyon frusztrálttá vált attól, hogy ebben a szezonban jobbára csak a kispadon kapott helyet.


A 31 éves, 2017-ben 40 millió fontért a Chelsea-től szerződtetett középpályás a szombati, Leicester City ellen 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen lehetett először a kezdőcsapat tagja a szezonban, miután a sérült Paul Pogba helyére bekerült a csapatba.

 

A hétvégéig azonban a Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a Paul Pogba-Scott McTominay kettőst favorizálta a középpálya tengelyében.

 

"Ez természetesen frusztráló volt" - kezdte Matic.

 

"Játszani akarok, mert én mindig a lehető legjobb teljesítményemet nyújtom a csapatért."

 

"Az edző az a személy, aki összeállítja a csapatot, ha pedig te a kispadon ülsz, akkor nem vagy boldog. De próbálom meggyőzni, hogy változtassa meg a véleményét és válasszon be a csapatába."

 

 

"Hosszú a szezon. A Leicester ellen játszottam, és nyertünk is."

 

"Én most ettől boldog vagyok, de majd meglátjuk az edző hogy dönt a jövőben."

 

"Készen állok. Az elmúlt tíz év során a legmagasabb szinten játszottam és minden mérkőzésen a lehető legjobb teljesítményt próbálom nyújtani a csapatomnak, mert szerintem én egy csapatjátékos vagyok, aki sokat tud segíteni."

 

Amikor Maticot azzal szembesítették, hogy nem tűnik egy olyan játékosnak, aki a több játéklehetőség reményében el kezd kopogtatni menedzsere ajtaján, így felelt:

"Nem, ilyet soha nem tettem."

 

"Én a pályán, az edzéseken, a mérkőzéseken mutatom meg a képességeimet. Én nem választok ilyen módot arra, hogy elérjem a csapatba való bekerülést."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!