Cech: Az Ágyúsok ellõtték a puskaporuk

Cech állítja, hogy mostantól õk a Manchester United legfõbb riválisai, miután beérték és
- a gólkülönbségnek köszönhetõen - meg is elõzték az Arsenalt.


Az Arsenal egy drámai csatában veszített pontokat a Tottenham csapata ellen, míg Cech segítségével a Chelsea 3-1-re diadalmaskodott a Stamford Bridge-en, ezzel megelõzték az Ágyúsokat a jobb gólkülönbségüknek köszönhetõen.
 
Ancelotti csapata kitûnõ formában van, miután az elmúlt hat meccsükbõl csupán egyszer veszítettek pontokat, míg az Arsenal ugyanezen periódus alatt mindössze egy gyõzelmet és öt döntetlent tudott összehozni.


 
 http://www.resimvadisi.com/data/media/2148/A070518_BER_PETR_CECH_V.JPG


A Kékek kapusa kétkedik az Ágyúsok további esélyeit illetõen:
 
"Több esélyük is volt a szezon során, hogy csökkentsék a távolságot, de eddig nem sikerült felzárkózni a listavezetõre - túl sok lehetõséget pazaroltak el"
 
"A Spurs ellen 2 gólos elõnyt dobtak el maguktól, így hosszú idõ után visszaestek a harmadik helyre - lássuk, hogyan bírkóznak meg ezzel."
 
A United még mindig a legnagyobb esélyes az idei trófea megszerzésére, de a londoni riválisok még okozhatnak meglepetést.
 
"Mi mindig nyerni akarunk - az Arsenalra nehéz meccsek várnak, a Machester pedig rajtunk kívül az Arsenallal is játszik - így ha a helyzet kedvezõen alakul számunkra, akkor lehet esélyünk a végsõ sikerre" - mondta Cech.
 
 

 


TEAMtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!