Fletcher: A Liverpool meccs beindíthatja Rashford szezonját

Marcus Rashford berúghatja a Manchester Unitedbeli szezonját egy Liverpool elleni meccset nyerő teljesítménnyel vasárnap, állítja Darren Fletcher.


Rashford nehéz szezonkezdeten van túl azáltal, hogy idén eddig még csak egyetlen egy gólt szerzett akcióból a Manchester Unitedben, hétfői, Bulgária ellen nyújtott teljesítménye és gólja a válogatottban azonban bizakodásra adhat okot.

 

A Vörös Ördögök korábbi csapatkapitánya, Darren Fletcher hiszi, hogy a 21 éves játékos, karöltve Daniel Jamesszel és Scott McTominay-jel, nagy hatással lehet a United játékára, amikor a hétvégi fordulóban a Liverpoolt fogadják.

 

"Szerintem Daniel James nagy nyereség a csapatnak, Scott McTominay pedig egyre több felelősséget vállal és viszi előre a társait. Marcus Rashford pedig valószínűleg a nyerőembere a csapatnak" - kezdte a Sky Sportsnak.

 

"Azt gondolom, hogy ő érzi is ennek a súlyát egy kicsit ebben a szezonban, emiatt pedig az ember legszívesebben azt mondaná neki, hogy 'lazíts, ne erőltesd túl'. Természetesen azt akarjuk, hogy minden tőle telhetőt megpróbáljon, de nem szabad semmit se túlerőltetni - ki kell várni a lehetőségeket."

 

"Azt hiszem, hogy a Manchester United mellett Marcus Rashford számára is ez a mérkőzés lehet az, amely beindíthatja a szezont. Ő egy igazi talizmán, a jó teljesítmény és a gólok pedig belé vannak kódolva. Minden csak azon múlik, hogy mikor kezdenek el ezek egyszerre működni."

 

Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf és Luke Shaw is visszatérhet majd vasárnap az Old Traffordon rendezendő mérkőzésre.

 

 

Fletcher úgy érzi, Pogba a United legnagyobb hatású játékosa és ő hiányozhatna a legjobban Ole Gunnar Solskjaer számára.

 

"Nem lehet kérdés, hogy az ő hiánya hatalmas veszteség minden egyes mérkőzésen a csapatnak, mert ő egy vezér, egy világbajnok. Az ő teljesítményének vizsgálata és véleményezése gyakran igazságtalan. Ha megnézzük az eddigi statisztikáit a szezonban - gólok, asszisztok, kialakított helyzetek, passzok - akkor láthatjuk, hogy ő a Manchester United legdominánsabb és legnagyobb hatású játékosa."

 

"Az emberek valószínűleg túlzottan sokat várnak el tőle, de ha ránézünk a statisztikákra, akkor láthatjuk, hogy ő mindig hozza a tőle elvárható szintet és sok múlik rajta."

 

"Nagy valószínűséggel ebből is fakadnak az őt érő kritikák, azaz, hogy mindig tenni akar a csapat érdekében. A Manchester United legnagyszerűbb játékosai mindig ezt tették, soha nem elégedtek meg a biztossal és az egyszerűvel. Talán Paul is túlzottan akarja a dolgokat."

 

"A hiánya nagy csapás a csapatnak, de emellett egy lehetőség is valaki másnak, hogy előrébb léphessen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!