Smallingot dicséri Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer dicsérte Chris Smallingot a pályán és azon kívüli olaszországi beilleszkedése miatt.


A Manchester United angol védője eddig remekel kölcsönben az AS Romanál, de az elmúlt napokban alaposan meg kellett küzdenie az olasz médiával.

 

Ole megerősítette, hogy a klub kapcsolatba lépett Chrisszel a Corriere dello Sport rasszista címlapját követően, amelyben a másik érintett az egykori manchesteri Romelu Lukaku volt, a norvég menedzser pedig elárulta, örömére szolgál, hogy Smalling jól teljesít a pályán.

 

"Először is, amikor megláttam a címlapot, akkor azt mondtam magamban, 'wow, tényleg? Ez lehetséges?'. Ez a legrosszabb címlap, amelyet valaha láttam. Biztosan az" - mondta Ole újságírói kérdésre válaszolva mai sajtótájékoztatóján.

 

"Természetesen kapcsolatba léptünk Chrisszel, csak hogy tudja, mögötte állunk és támogatjuk őt, ahogyan Romelut is. Én nem dolgozom az Önök szakmájában, de ez valami egészen hihetetlen dolog számomra. Legalább itt nem történik ilyen. Rengeteg különböző dolgot láttunk már, de ilyet még nem. Ezt ki kell irtani."

 

 

Amikor az olasz fővárosban eddig 9 mérkőzésen 2 gólt szerző Smalling jövőjéről kérdezték, Solskjaer elárulta, arra számít, hogy a 30 éves játékos a következő szezontól visszatér az Old Traffordra.

 

"Chris fantasztikus eddig" - tette hozzá.

 

"Tudjuk, hogy néha a környezetváltozás kétféle módon is elsülhet."

 

"Chris egy olyan típus, aki élvezi a kihívást, emellett pedig jól beilleszkedett a kultúrába és élvezi az ottani életet. Az egy másik élet, egy új élmény számára. Ő egy olyan fiú, aki nem tud úgy itt lenni, hogy nem kap állandó játéklehetőséget és ezért döntöttünk a kölcsönadása mellett. Nagyon, de nagyon boldog vagyok miatta, mert láthatjuk mennyire klasszis játékos."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!