Megtanultuk a leckét

John O'Shea szerint a szezon eleji döntetlenek nélkül a csapat már teljes kényelemben érezhetné magát és szinte foghatná a bajnoki serleget.


A Vörös Ördögök elõnye még mindig tekintélyes természetesen - 6 pont elõny az Arsenallal és a Chelsea-vel szemben öt mérkõzéssel a vége elõtt -, de O'Shea szerint nem segít a siránkozás a szeptemberi Everton meccs miatt, ahol a házigazdák a United 3-1-es vezetése után mentettek döntetlenre a mérkõzés hosszabbításában.

 

"Tiszták az emlékeim a szezon korai szakaszában vívott meccsel velük [az Evertonnal], legalább 6-1-re kellett volna vezetnünk" - mondta O'Shea pénteken.

 

"Ezt kellett volna szem elõtt tartanunk. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de nem tettünk eleget annak, hogy végleg befejezzük a mérkõzést."

 

"Megbüntettek érte a végén, átengedtük nekik a területet és két hanyag góllal (a mi szempontunkból) egyenlítettek. Mikor az Everton 3-2-re módosította az állást, a tömeg zaja óriási volt. A szurkolók igazán a csapat mögött álltak, és a játékosaik folyamatosan lõtték be a labdát a 16-oson belülre, megszerezték a harmadik gólt és megérdemelték azért, amit az utolsó percekben tettek."

 

 

O'Shea magabiztos, hogy a United tanult a tapasztalatokból: "Ha a mérkõzés vége elõtt pár perccel 3-1-re fogunk vezetni, nem hiszem, hogy ugyanaz a szituáció még egyszer elõfordul."

 

A 3-3-as döntetlen a Kékekkel egy volt azon négy idegenbeli mérkõzések közül, amikor a United csak egy pontot tudott szerezni ennek a különös szezonnak az elején.

 

"Nehéz helyeken játszottunk és nem veszítettünk" - mondta az ír.

 

"Valójában csalódottan jöttünk haza a mérkõzésekrõl, mert nem sikerült megnyerni azokat."

 

"A hazai formánk a kulcsa annak, hogy most hol állunk a bajnokságban. Egy kicsit több szerencse az otthontól távol, ha a döntetlenek helyett nyerni tudtunk volna, akkor most sokkal kényelmesebb pozícióban lennénk."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!