Rio: Calvert-Lewin fantasztikus igazolás lenne

Az egykori védő a United számára az angol támadót tartja a legjobb választásnak.


Ole Gunnar Solskjaer valószínűleg nem tétlenkedhet majd a nyári átigazolási időszakban, mivel Edinson Cavani jövője bizonytalan lábakon áll, ahogy Anthony Martial képességei is a 9-es pozíció bejátszása terén.

 

A Vörös Ördögök szívesen látnák soraikban Harry Kane-t vagy Erling Haalandot, azonban Rio Ferdinand szerint a tökéletes igazolás a liverpooliak csatára lenne.

 

"Imádom Dominic Calvert-Lewin játékát" – kezdte a manchesteriek legendája.

 

"Sokszor láttam idén az Evertonban, mindannyiszor az őrületbe kergette a védőket. Ő az, aki ellen biztosan nem szeretnél hétről hétre pályára lépni. Jó felépítésű és nagyon agresszívan támadja a labdát."

 

"Beszéltem korábban Carlo Ancelottival Filippo Inzaghiról – neki nem kellettek nagy sanszok a gólszerzéshez, a kapu előterében pedig pazarul használta ki a helyzeteit."

 

"Úgy látom, Calvert-Lewin be tudta emelni ezt a játékába, és remekül érkezik a kapu elé, nagyszerű tanítvány."

 

 

"Számtalan góljával beverekedte magát a nemzeti tizenegybe. Az ötös környékéről szokott eredményes lenni, azok a tipikus csúnya gólok az övéi. Szívesen látnám őt vörös mezben."

 

"Elöl biztos kézben lennének Bruno, Paul, Marcus vagy Mason labdái."

 

Kiváló opciót nyújtana hosszú távon a klub számára a 24 éves labdarúgó, aki a Premier League-ben már letette névjegyét. Tavaly 15, idén pedig 19 találatnál jár minden sorozatot figyelembe véve.

 

Gareth Southgate keretében várhatóan ott lesz a nyári Európa-bajnokságon a fiatal gólzsák, aki a fizikai adottságaival újfajta alternatívát nyújthat Solskjaer jelenlegi gólfelelőseihez képest.

 

Meg kell azonban említeni, hogy Romelu Lukaku távozását követően a United a gyors mozgásokra és a csapatmunkára helyezte a hangsúlyt a frontvonalban.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!