Raiola: Pogbának címekre esélyes csapatban kell játszania

Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola szerint a középpályás "szíve" a Manchester Unitedé - de hozzátette, hogy ügyfelének olyan csapatban kell játszania, amely képes trófeákat nyerni.


Pogba, aki 2016 nyarán tért vissza az Old Traffordra a Juventustól, júniusban elismerte, hogy "új kihívásra" van szüksége és ezért a távozást fontolgatja, majd egy hónappal később Raiola bejelentette, hogy már megkezdődtek a folyamatok ügyfele új klubjának felderítésében.

 

A francia világbajnok játékos ugyanakkor maradt az Álmok Színházában, Ole Gunnar Solskjaer pedig nemrég elmondta, nem fogják eladni januárban.

 

Amikor arról kérdezték, hogy Pogba elégedett-e a helyzetével, Raiola így felelt a Sky Sports Newsnak adott exkluzív interjújában:

"Paul addig mindig is tisztelni fogja a Manchester Unitedet, ameddig a Manchester United is tiszteli őt."

 

"Az egyetlen személy, aki a Manchester United és Paul Pogba kapcsán nyilatkozhat, az Ole. Én pedig tartom magamat ahhoz, amit ő mondott: nem távozik. Ez rendben van, részünkről ezzel nincs probléma."

 

"Paul szenved egy kicsit a sérülésével és jelenleg most csak ez érdekel minket. Az az egyetlen létező célunk, hogy Paul a lehető legjobban tudjon teljesíteni a Manchester Unitedben."

 

"Ő egy profi hozzáállású klasszis és szerintem az ő szíve megfelelő helyen van a Manchester Unitednél."

 

Mindazonáltal Raiola figyelmeztetett, hogy Pogba jövője megkérdőjeleződhet, ha a United továbbra sem tudja tartani a lépést Európa top klubjaival.

 

 

Amikor arról kérdezték, Pogba még egy év múlva is a United játékosa lesz-e, így válaszolt:

"Szerintem igen, de remélem, hogy egy olyan klubé, amely harcban áll a bajnoki cím és talán a Bajnokok Ligája elsőség megszerzéséért is."

 

"Ez furcsa? Csak engem aggasztanak ezek a dolgok? A tulajdonos nem aggódik? Szerintem mindenkit aggaszt, akit valamilyen érzelem fűz a Manchester Unitedhez."

 

"Én a játékosom miatt aggódom. Nem vagyok a Manchester United szurkolója, de vannak érdekeim a csapat szereplését illetően."

 

"Addig, amíg Paul a Manchester Unitednél játszik, addig trófeákat akar nyerni a klubbal. Ő ilyen játékos és nem fog másként viselkedni."

 

"Ahogyan Ole is elmondta, éppen a folyamatok közepénél járnak a klubnál. Azt nyilatkozta, hogy a jövő évi csapaton dolgozik már. Reméljük, hogy ez jól sikerül majd neki, mert a világnak szüksége van egy topon lévő Manchester Unitedre."

 

"Egyértelmű, hogy jelenleg nem ott tartanak, ahol szerintem lenniük kellene."

 

Raiola azt is elárulta, hogy még soha nem beszélt Solskjaerral.

 

"Ha Olenak vannak ötletei a játékosom kapcsán és beszélni akar velem róla, akkor ismeri a telefonszámomat."

 

"Eddig a pillanatig csak Ed Woodwarddal egyeztettem, mert ő az a személy, akivel a klubnál tartom a kapcsolatot."

 

"Én csak annyit tudok, hogy Paul tiszteli őt (Ole) és szereti, azért, amit tett vele még akkor, amikor ő is játékos volt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!