Rashford stressztörést szenvedett, több hétre kidőlt

Ole Gunnar Solskjaer a mai meccset követően megerősítette, a fiatal csatár komoly hátsérülést szenvedett, melynek következtében legalább hat hétig nem léphet pályára.


A norvég menedzser a következőket mondta a Liverpool elleni 2-0-s vereséget követően: "Súlyos sérülést szenvedett. Stressztörésről [más néven fáradásos csonttörés, amely főként az állandó, ismétlődő túlterhelés miatt következhet be - a szerk.] van szó, ez a Wolverhampton ellen történt."

 

"Ez nagy balszerencse Marcus számára, mivel jó ideig távol lesz tőlünk."

 

Arról is kérdezték az edzőt, hogy mikorra várható a támadó visszatérése: "Nem számíthatunk rá a szezon közepi szünetig [az idén először vezették be ezt a szünetet a PL-ben, melyet februárban tartanak - a szerk.]. Viszont nem tudom pontosan, hogy meddig tart, mivel nem vagyok orvos."

 

 

Rashford a Wolves elleni FA-kupa mérkőzés 64. percében lépett pályára, és a Matt Doherty-vel történt ütközésnek köszönhetően, 15 perc után le kellett őt cserélnie Solskjaernak.

 

A United menedzsere továbbá hozzátette, hogy a támadó sérülése miatt a klub kénytelen játékosok után kutatni a piacon, akár kölcsönzés is szóba jöhet.

 

"Egy szerencsétlen helyzetben vagyunk" - nyilatkozta Ole a Sky Sportsnak.

 

"Lehet, hogy rövidtávú üzletek után nézünk."

 

"Amennyiben adottak és egészségesek a megfelelő emberek, akkor meg is vehetjük őket. Viszont, ha csak kölcsönzés jöhet szóba, az is elképzelhető."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!