Alexis visszatér a nyáron

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer arra számít, hogy Alexis Sanchez a klubhoz való visszatérésével és legjobb formája újra megtalálásával mindenkinek bizonyítani fog, hogy igazságtalanok voltak vele szemben.


A chilei támadó a nyár folyamán az Internazionale-hoz került kölcsönbe, de egy válogatott mérkőzésen elszenvedett sérülés jelentősen hátráltatta játékát és csak nem régen térhetett vissza az Antonio Conte vezette bajnokaspiráns együttesbe.

 

A januári átigazolási időszakkal együtt járó folyamatos találgatások közepette Ole pedig rámutatott, hogy a 2020/21-es szezon játékoskeretébe többen helyet kaphatnak a jelenlegi merítésből, köztük a tapasztalt dél-amerikai játékos is.

 

"Vannak itt olyan játékosaink, akik nagyon keményen dolgoznak azért, hogy visszatérhessenek, de ha a piacon történik valami, akkor arra a klub odafigyel és reagál is" - kezdte Ole a Manchester City elleni Ligakupa elődöntő visszavágót megelőző sajtótájékoztatóját.

 

"Természetesen azt el kell mondanunk, hogy ez egy nagyon nehéz átigazolási időszak. A téli mindig is az volt. Nem emlékszem, hogy hányszor sikerült jó üzletet kötnünk vagy jó játékosokat megszereznünk januárban. Henrik [Larsson] jó volt, ahogyan Nemanja [Vidic] és Patrice [Evra] is. De Henrik csak kölcsönben érkezett."

 

"Ez nehéz, nagyon nehéz. A klubok nem akarják elveszíteni legjobb játékosaikat, szóval Alexis vissza fog térni a nyáron és mindenkinek bizonyítani fog, hogy nem volt igazuk vele kapcsolatban!"

 

 

Eközben a norvég szakember tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint Marcos Rojo közel állna ahhoz, hogy az átigazolási időszak pénteki zárása előtt kölcsönben más csapathoz igazoljon.

 

"Nem hiszem" - tette hozzá.

 

"Marcos sérült volt és most azon dolgozik, hogy visszatérhessen és újra egészséges legyen. Jelen pillanatban ez nem tűnik valószínűnek, egyáltalán nem."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!