Rashford közel a visszatéréshez

Marcus Rashford szerint "tízszer jobban" érzi magát, mint a hónap elején, és így közel jár a Manchester United támadója ahhoz, hogy újra teljes értékű edzéseket végezhessen.


Marcus Rashford kiváló formát tudhatott magáénak, hiszen 8 bajnoki mérkőzésen 7 gól szerzett, mielőtt a hátában dupla stressztörés alakult ki januárban.

 

Úgy nézett ki, hogy ez a sérülés véget vethet az angol válogatott szezonjának, de Rashford elmondása szerint a javuló állapotának köszönhetően ő is elkezdheti az edzéseket, mihelyst a koronavírus járvány csillapodik, és a játékosok visszatérhetnek a közös edzésekre.

 

"Sokkal jobban érzem magam. Lesz néhány nap múlva egy vizsgálatom, de sokkal jobban érzem magam, mint két vagy három héttel ezelőtt" - mondta Rashford kizárólagosan a Sky Sports Newsnak.

 

 

"Jelenleg tízszer jobban érzem magam. Számomra most az a lényeg, hogy újra felépítsem magam megfelelően, és azután játszhassak a csapatban."

 

"Sokkal jobb helyzetben vagyok. Sokkal boldogabb vagyok, mint egy hónappal ezelőtt, tehát a dolgok pozitívnak tűnnek."

 

Rashford rehabilitációjának nagy része otthonról történik, mivel az ország egész területén lezárások vannak a koronavírus járvány miatt.

 

Rashford elismeri, hogy hiányzanak neki a meccsek és a csapattársak is.

 

"Mindenki úgy birkózik meg a jelenlegi körülményekkel, ahogy csak tud" - tette hozzá a 22 éves támadó.

 

"Otthonról végzem a különböző konditermi és rehabilitációs feladatokat, könyveket olvasok, Netflixet nézek, és megteszek mindent amit csak lehet, hogy gyorsabban teljen az idő."

 

"Nem igazán lehet olyan dolgot csinálni, ami megközelítheti azt, mint amikor az öltözőben és a csapattal vagyok, így nem is teszem magasra a lécet."

 

"Nekem a sérülésem miatt egyébként is sok szabadidőm volt, de szerencsés vagyok, mert a földszinten, a konditeremben van egy bicikli. Ebben az értelemben nem sok minden változott számomra, mert továbbra is megtehetem azokat a napi teendőimet, amiket eddig is csináltam."

 

Rashford együttműködik a FareShare jótékonysági szervezettel

 

Rashford egy kampányban is részt vesz a FareShare jótékonysági szervezettel, amelynek célja 100.000 font összegyűjtése annak érdekében, hogy ételt szolgáltasson azoknak a gyermekeknek, akik általában ingyenes iskolai étkezést kapnak, de jelenleg nem tudnak ezekhez hozzáférni.

 

"Nem tudtam, hogy ennyire magas azoknak a gyerekeknek a száma, akik otthon nem étkeznek, csak az iskolában. Ez a szám egyszerűen sokkolt" - tette hozzá Rashford.

 

"És emlékszem, egy barátommal beszéltünk erről, aki azt mondta, hogy van egy lehetőség, ahol segíthetünk ezeknek az embereknek. A FareShare pedig lehetővé tette számunkra, hogy ez megvalósulhasson."

 

"Szárnyal a FareShare. Nem hiszem, hogy korábban bármi ilyen rövid időn belül összejött volna. Úgy gondoltam, hogy próbáljunk összeszedni 100.000 fontot, erre már most 97.000-en állunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!