Woodward: Senki ne számítson átlagos átigazolási piacra

Lehet, hogy nem fog minden a "szokásos kerékvágásban" menni a Manchester United számára a nyári átigazolási időszakban, állítja a klub ügyvezető igazgatója, Ed Woodward.


Egy pénteki, konferenciahívás keretében megtartott Manchester United szurkolói fórumon beszélve Woodward elmondta, nem számít arra, hogy a "normalitás" jellemezné a piacot a koronavírus járvány miatt az egész futball üzletágat érintő kihívásokra tekintettel.

 

"Senkinek nem szabad abba az illúzióba ringatnia magát azt illetően, hogy milyen kihívásokkal áll mindenki szemben és talán egyik klub számára sem fognak a 'szokásos kerékvágásban' alakulni a dolgok az átigazolási piacon, beleértve magunkat is" - kezdte.

 

"Mint mindig, számunkra a csapat sikere élvez prioritást, de előbb arra van szükségünk, hogy átlássuk a járványhelyzet egész üzletágra gyakorolt hatását, köztük az átigazolási időszak időzítését és a tágabb pénzügyi képet, mielőtt visszatérhetnénk a normalitáshoz."

 

 

Woodward leszögezte, hogy a klubnál elkötelezettek a 2019/20-as szezon befejezését illetően, amennyiben az lehetséges, emellett pedig támogatásáról biztosította a döntéshozókat a hátralévő mérkőzések zárt kapuk mögött történő lejátszását illetően, amennyiben arra szükség mutatkozik.

 

"Mint mindenki, így mi is azt szeretnénk, ha a csapat minél előbb visszatérhetne a pályára amennyiben az biztonságos. Remélhetőleg sikerül befejeznünk a szezont, amely mind a Premier League-ben, mind pedig az Európa-ligában és az FA-kupában is sok jóval kecsegtetett számunkra a felfüggesztést megelőzően" - tette hozzá.

 

"Folyamatos egyeztetésben vagyunk az irányító szervezetekkel azt illetően, hogy mikor és hogyan történhet meg mindez és igyekszünk folyamatosan tájékoztatni ezt a fórumot is a rendelkezésünkre álló információkról."

 

"Bár lehetséges, hogy rövid távon a mérkőzéseket zárt kapuk mögött leszünk kénytelenek lejátszani, azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a futball addig nem térhet vissza a normális kerékvágásba, amíg a szurkolók nem lehetnek ott a lelátókon."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!