Henderson jövőjéről tárgyal a United és a Sheffield

Chris Wilder, a Sheffield United menedzsere megerősítette, hogy kezdeti tárgyalások kezdődtek arról, hogy Dean Henderson a következő szezonban is visszatérjen a Sheffield Unitedhez.


Henderson az előző két szezont kölcsönben töltötte a Sheffield Unitednél első számú kapusként, de Ole Gunnar Solskjaer szerint a 23 éves játékos bebizonyította, hogy a Manchester United első számú kapusa lesz.

 

A Premier League szerdán való visszatérését megelőző online sajtótájékoztatón Wilder azt mondta, hogy várhatóan megállapodás fog születni Henderson megtartását illetően a szezon végéig, de reményei szerint hosszabb távú szerződés is létrejöhet.

 

Arra a kérdésre, hogy kapcsolatba lépett-e a Manchester Uniteddel annak érdekében, hogy Hendersont megtartsa a jelenlegi szezon végéig, Wilder azt mondta: "Volt kapcsolat, mindig van. Nem minden beszélgetést tesznek közzé a média számára."

 

"Tegnap [vasárnap] reggel beszéltem Oleval és köszönetet mondtam neki a Deannel való együttműködéséért. Folyamatban vagyunk, hogy a következő pár napban befejezhessük a megállapodást, és Dean velünk maradhasson a szezon végéig."

 

 

"Azt kell mondanom, hogy a menedzser [Solskjaer] végig fantasztikus volt velem és a futballklubunkkal is. Nagyon profi volt, és örült annak, amit Dean produkált számunkra, és amit mi tettünk Deanért."

 

Henderson szezon utáni jövőjével kapcsolatban Wilder hozzátette: "Kezdeti beszélgetések voltak. Nyitottak lennénk Dean visszatérésére, de óriási tiszteletem van a Manchester United felé. Az ő játékosuk, ezt a döntést pedig ők fogják meghozni Deannel együtt."

 

"A mi szemszögünkből nézve, nyilvánvalóan ha van rá lehetőség, akkor szívesen élnénk vele."


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!