Matic: Továbbra is a saját kezünkben a sorsunk

A szerb felhívta a riválisok figyelmét, hogy a BL-helyek egyikének sorsa még mindig csak rajtuk áll.


Solskjaer együttese szoros csatát vív a Chelsea-vel és a Leicester City-vel a BL-t jelentő pozíciók megszerzése érdekében.

 

A United nem tudott élni a lehetőséggel, hogy felléphessen a dobogó harmadik fokára, miután a Southampton egy ráadásban szerzett találattal döntetlenre mentette a mérkőzést az Old Traffordon, azonban Matic hangsúlyozta, hogy ez a csalódás nem foszthatja meg őket a csapat jövő évi Bajnokok Ligája főtáblájának reményeitől.

 

"Nem szabad csüggednünk, mennünk kell tovább, 3 találkozó még hátra van. Ha 9 pontot gyűjtünk, akkor biztosan BL-szereplők vagyunk" – mondta a középpályás.

 

"Pozitívan kell folytatnunk, és keményen dolgoznunk, ahogy eddig tettük. A dolgok a mi kezünkben vannak, minél hamarabb talpra kell állnunk, hogy ez így is maradjon."

 

"Most is egy remek gárda lesz az ellenfél, szükséges tehát mindent beleadnunk, hogy meglegyen az áhított cél."

 

 

"Úgy érzem, megérdemeljük a top 4-et, meglátjuk, mi sül ki ebből csütörtökön. Biztos vagyok benne, a csapat készen fog állni a megmérettetésre."

 

"Természetesen 3 hónappal ezelőtt még nem rajtunk múlt, az is kellett, hogy a riválisok pontokat hullajtsanak, amit meg is tettek. De most már nagyon közel vagyunk a Chelsea mögött."

 

"Mindig az adott összecsapásra koncentrálunk, jöjjön először a Palace elleni meccs!"

 

A londoni Kékek, akik a Vörös Ördögöket és a Rókákat is mindössze 1 ponttal előzik meg a tabellán, legközelebb a búcsúzó Norwich-ot fogadják, Brandon Rodgersékhez pedig a Sheffield látogat a héten.

 

Vasárnap már az FA-kupa elődöntőjében van jelenése Solskjaer, illetve Lampard fiainak, mielőtt nekivágnak a bajnokság utolsó 2 körének.

 

"A következő hetek rendkívül fontosak számunkra. Mindent meg fogunk tenni, megígérhetjük, kitesszük a szívünket a pályára a klubért, hogy sikerrel záruljon a szezon, és hogy örömet okozhassunk a szurkolóinknak" – tette hozzá Nemanja.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!