Rashford reakciója a Palace elleni győzelemre

A támadó és együttese 3 pontnak örvendhetett a Selhurst Parkban azok után, hogy hétfőn elhasaltak a Szentek vendéglátásakor.


A United továbbra is éles harcot vívhat az utolsó 2 fordulóban a Leicester City-vel, illetve a Chelsea-vel a BL-indulást jelentő helyekért, miután Londonban hozták a kötelezőt.

 

A ketten együtt 44-nél járó Martial és Rashford találatainak köszönhetően a Vörös Ördögök még mindig saját kezükben tartják a döntést, Nagy-Manchester megye szülötte pedig hatalmas csatára számít a Premier League-et záró 180 percben a West Ham és a Rókák gárdája ellen.

 

"Most már minden meccs óriási téttel bír számunkra" – nyilatkozta Marcus a diadal után.

 

"A Southampton fogadása előtt gyakorlatilag csak a gólkülönbség javításáról szóltak az összecsapásaink, de ellenük már nehezebben ment a játék, és a Sasok is kemény kihívás elé állítottak minket."

 

"Az ilyen típusú győzelmek képesek összerázni egy csapatot, miután kétszer annyit kell belefektetni a 3 pont megszerzésébe."

 

Rashford az első félidő hosszabbításában egy remekbe szabott mozdulat után juttatta vezetéshez Solskjaerékat, mikor elküldte gyufáért a hazaiak kapusát és két védőjét.

 

 

"Próbáltam ravasz ötlettel előállni a kapu torkában, hogy utat találhasson a labda a hálóba" – magyarázta Rashy.

 

"Hasonlóan kreatív megoldásokra próbáljuk építeni a játékunkat az utóbbi időben, sokat fejlődtünk e téren, ezért jöhet össze ennyi gól."

 

Az angol csatártársa, Martial lőtte a mindent eldöntő találatot a 78. percben, így már 22-nél jár az idényben a francia.

 

"Anthony rendkívül sokat dolgozott a pályán, mindig próbálta magát tisztára játszani, hogy üresen találhassa a játékszer" – mondta Rashford.

 

"Ennyi munka után megérdemelte a jutalmat – a gólját. Nagyszerű, mikor egy csapat támadói eredményesek tudnak lenni."

 

"Minden mérkőzésünket meg kell nyernünk, hetek óta ez mozgat minket. Botlottunk a Soton ellen, de ez most jó alkalom volt arra, hogy helyére tegyük a dolgokat. Nehéz este volt, boldogok vagyunk, hogy sikerült elhozni a maximális pontszámot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!