Rashford kikerült az angol válogatott keretéből

Az FA megerősítette, hogy a Manchester United támadója, Marcus Rashford sérülés miatt kikerült az angol válogatott keretéből.


Rashford múlt héten kapott meghívót Gareth Southgate szövetségi kapitánytól az Izland és Dánia elleni Nemzetei Ligája mérkőzésekre készülő keretbe.

 

Azonban egy enyhébb bokaprobléma okán az a döntés született, hogy Rashford nem lép pályára ezeken a mérkőzéseken, hogy rehabilitációjára koncentrálhasson.

 

 

Rashford számára a szezon klub szinten csak két héttel ezelőtt ért véget, ugyanis a United színeiben augusztus 16-án végig a pályán volt a Sevilla elleni Európa-liga elődöntőben, így nyilván szüksége van némi időre problémája kikúrálásához.

 

"Marcus egy kisebb boka problémából próbál felépülni annak érdekében, hogy bevethető lehessen a Premier League szezon rajtjára. Az angol válogatott mérkőzései még túlzottan hamar érkeznek számára az Európa-liga szereplést követő rövid szünet után" - áll a klub hivatalos közleményében.

 

"Csalódott vagyok. Soha nem szeretném cserben hagyni ezt a csapatot, de ezek az összecsapások egy kissé koraiak még számomra. Minden tőlem telhetőt megtettem, de most arra kell koncentrálnom, hogy a lehető legerősebben kezdjem a szezont klub és válogatott szinten is. Sok szerencsét fiúk, otthonról fogok nektek szurkolni" - írta Rashford közösségi médiás profilján.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!