Van de Beek: Ez egy nagy lehetőség számomra

Donny van de Beek már alig várja, hogy megtapasztalja, milyen Manchester United játékosként először pályára lépni az Old Traffordon és megkezdeni közös utazását a klubbal, amely kapcsán kijelentette, "ez egy nagyon nagy lehetőség számára".


A 23 éves középpályás nem sokkal Manchesterbe történő megérkezését követően leült az Inside United magazinnak interjút adni, amely során mesélt útjáról egy kis holland faluból elindulva egészen a világ legnagyobb klubjáig.

 

Donny a múlt hétvégi, Aston Villa elleni felkészülési mérkőzés során először húzhatta magára a Vörös Ördögök mezét, teljesítményével pedig kiérdemelte menedzsere elismerését is.

 

Nem meglepő ezek alapján, hogy Van de Beek szeretne szerepet kapni a most szombati, Crystal Palace elleni bajnoki idénynyitón is és onnantól kezdve állandó tagja kíván lenni a csapatnak.

 

"Mindenki sokat segített és azt akarta, hogy otthon érezzem magamat, ez pedig nagyon jó számomra, mert önbizalmat ad a játékhoz" - kezdte Donny az októberi Inside United-nek.

 

"Ez egy családi klub, már az első itt töltött másodperctől kezdve ezt érzem."

 

"Az Old Trafford egy lenyűgöző stadion. A legszebb dolog az, amikor a szurkolók is ott vannak és már alig várom, hogy első alkalommal előttük játszhassak. Reményeim szerint hamarosan találkozhatunk a stadionban, mert a csapatunknak több erőt fognak adni akkor, ha fizikálisan is mögöttünk állnak majd."

 

"Sokat néztem a Unitedet [amikor fiatalabb voltam]. Számos holland játékos szerepelt itt, gyerekként pedig jó érzés volt látni a honfitársaimat a csapat mezében."

 

"Daley, Edwin, Robin van Persie... mindegyiküket láttam. Számos címet nyertek, a United pedig szép focit játszott, amit jó volt nézni."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy milyen érzés egy ilyen fiatal, tehetséges és támadó felfogású keret tagjának lenni, Donny így felelt:

"Már alig várom, hogy minél több mérkőzést játszhassak velük együtt. Rengeteg korombeli fiatal van a keretünkben és szerintem ez nagy lehetőséget nyújt számomra ahhoz, hogy segíthessem a csapatot."

 

"Mindig jó együtt játszani az ilyen típusú játékosokkal, mert mindenkitől lehet tanulni. Mindenkinek megvannak a maga erősségei, képességei, ezekből pedig ki kell válogatni azokat, amellyel magunk is épülhetünk. Nagyon boldog vagyok, hogy együtt játszhatok velük. Ez az, amit akarok és remélem, hogy együtt egy nagyon szép jövőt biztosíthatunk ennek a klubnak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!