Keane: Solskjaernak nyernie kell valamit

A United 2017 óta nem hódított el egyetlen trófeát sem, így az Old Traffordon fokozódik a nyomás.


A gyengécskén megkezdett 2020/21-es szezon Ole Gunnar Solskjaer harmadik idénye Manchesterben.

 

Az előző két Premier League-kiírásban egyaránt 66 pontot ért el a klub, kupát pedig legutóbb még Jose Mourinhóval szerzett, 2017-ben az Európa-ligában és a Ligakupában.

 

A kínos Palace elleni zakót követően a meccs döntő részét uraló Brighton otthonában győztek nem mindennapi körülmények közt, Roy Keane szerint viszont itt az ideje olyan teljesítményt letenni az asztalra, ami által elérhetővé válik, hogy ismét trófea kerüljön a vitrinbe.

 

"Most már kevésbé lesznek elnézőek Oléval szemben" – mondta az ír legenda. "Tavaly a top 4 elérése volt a cél, de idén ennél, valamint az elődöntős szerepléseknél már több kell."

 

"Úgy gondolom, kénytelen lesz győzelemig vezetni a csapatot, ugyanis az elvárások megnőttek."

 

"A nyomás egyre inkább ott van a fiúk vállán, különösen akkor, mikor olyan játékot produkálnak, mint az előző két mérkőzésen."

 

 

A United a nyáron Jadon Sancho leigazolásán munkálkodott, de a Dortmund hajthatatlan az ügyben, és valószínűleg ebben az átigazolási időszakban Németországban marad a szélső.

 

Azonban a szakértők között sincs abban egyetértés, hogy Solskjaer melyik posztot is helyezi igazán előtérbe.

 

Rio Ferdinand generációja egyik legígéretesebb tehetségeként kiáltotta ki a fiatal angolt, de úgy véli, a norvégnak elsősorban a védelmet kell megerősítenie, míg az egykori United-játékos, Rafael védte a menedzser óvatos transzfer politikáját.

 

Feltételezhetően Ole nem fáradozik a hátsó alakzat megszilárdításán, mivel úgy nyilatkozott, hogy elégedett a keret adta lehetőségekkel.

 

A Vörös Ördögök szerdán újra visszatérnek a déli partra, ahol a Sirályokon keresztül vezet az út a legjobb 8 közé a Ligakupában.

 

Az ezt követő 6 PL-forduló nagyban megalapozhatja a szezon végkimenetelét Rashfordék számára, amikor is a Tottenham, Newcastle, Chelsea, Arsenal és az Everton ellen lépnek pályára.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!