Matic: Minden meccs más

A szerb szerint a mai Brighton elleni Ligakupa-összecsapás merőben eltérő képet fog hozni a bajnokságban látottaknál.


A Vörös Ördögök drámai forgatókönyv után 3 ponttal távoztak az Amex-ből a Premier League 3. fordulójában.

 

Matic elmondta, sose játszott még ilyen fordulatos végjátékot hozó mérkőzésen, viszont úgy gondolja, a 4 nappal később megrendezésre kerülő találkozó egy teljesen más sztori lesz.

 

"Sokszor történt már ehhez hasonló, mikor a bajnokságban, majd a kupában is egyazon csapattal futottunk össze rövid időn belül, de úgy vélem, nincsen két ugyanolyan meccs, mindegyikre a legjobb tudásunk szerint kell felkészülnünk" – nyilatkozta Nemanja. "Tiszta lappal indul a ma esti ütközet is, semmi sincsen borítékolva. Tudatában vagyunk annak, hogy különb teljesítménnyel kell előrukkolnunk, de természetesen lesznek változtatások a kezdőkben, hiszen mindkét félnek 3-4 naponta kell pályára lépnie."

 

"Abban az esetben, ha nagyon hasonló tizeneggyel állnának ki, a videózás sokat jelenthet, ugyanis ismernénk a támadásépítéseiket, védőmunkájukat. De szerintem tökéletesen különböző képet fog hozni a meccs ahhoz képest, mint amit hétvégén láthattunk. Készen állunk az újbóli megmérettetésre, és remélhetőleg ismét győztesen hagyhatjuk el a játékteret."

 

 

"Nyilvánvalóan nem volt kifogástalan a legutóbbi produkciónk, de az igazán fontos az, hogy a végén sikerült nyernünk. Nem szabad alábecsülnünk őket, mivel egészen kiválóan futballoztak. Biztos vagyok benne, hogy egyik együttesnek sem lesz könnyű dolga ellenük. Őrületes játszma volt, ezt el kell ismerni, de a fociban bármi megtörténhet" – tette hozzá Matic a szombati 3-2-es diadalt illetően.

 

"Talán félperccel a hosszabbítás vége előtt kaptuk a második gólt, de hittünk benne, hogy képesek lehetünk betalálni még az utolsó pillanatokban is. A VAR-nak köszönhetően jó döntést hozott a játékvezető, a kezezést követően pedig megszereztük a győzelmet. A játék azonban csalódást keltő volt, ennél többre vagyunk hivatottak. Remélem, ezt hamar meg is fogjuk mutatni."

 

A Ligakupa előző körében a Luton Town otthonában végig pályán volt a középpályás, a továbbjutást pedig profi munkaként értékelte.

 

"Tudtuk, hogy nehéz lesz egy Championshipbeli ellenféllel szemben" – folytatta a válogatott játékos. "A mérkőzésen látottak megerősítették, hogy sosem egyszerű egy hasonló gárdához látogatni. Minden angol klub minőséget képvisel, és bármikor megütheted a bokád, ha nem összpontosítasz kellően."

 

"Boldog vagyok, hogy sikerrel vettük az akadályt és megúsztuk kapott gól nélkül. A hátul lévőknek, mint nekem is, mindig örömteli, ha egyszer sem rezdül meg a hálónk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!