Paul Pogba: Minden álmom a Real Madridban játszani

Paul Pogba szerint nem érkezett még megkeresés a Manchester Unitedtől a szerződése meghosszabbítása iránt, kijelentette továbbá, hogy "minden játékos örömmel szerepelne a Real Madridban."


A francia középpályás szerződése a szezon végén jár le az Old Traffordon, a United ugyanakkor rendelkezik egy hosszabbítási opcióval, amivel 12 hónappal kitolhatja a játékos szerződésének idejét.

 

Pogba jelenleg a francia válogatottal szerepel a Nemzetek Ligájában, ahol Portugáliával és Horvátországgal szemben fog pályára lépni.

 

 

A mérkőzéseket megelőző sajtótájékoztatón a következőket mondta a 27 éves játékos: "Minden játékos szeretne a Real Madridban játszani. Ez számomra is egy álom, talán egy napon meg is történhet."

 

"Jelenleg Manchesterben vagyok és szeretem ezt a klubot. Manchesterben játszom, ahol jól érzem magam és mindent meg akarok tenni azért, hogy visszahelyezzük a klubot arra a polcra, ahová tartozik. Mindent bele fogok adni, hogy ezt elérjük, ahogy valamennyi csapattársam teszi."

 

 

"Jelen pillanatban Manchesterben vagyok és arra koncentrálok, hogy újra a legjobb formámban szerepelhessek."

 

"Biztos lesz egy olyan pillanat, amikor a klub odajön hozzám és elkezdünk tárgyalni, talán egy szerződést is felajánlanak, vagy nem. Egyelőre semmi sem történt. Nem tudok olyasvalamiről beszélni, amiről semmit nem tudok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!