Nani a Kékekre koncentrál

A szélsõ a Bajnokok Ligája továbbjutás után sürgette csapattársait, hogy figyelmüket mielõbb fordítsák a Chelsea elleni mérkõzésre.


A United idén ismét duplázhat, azonban a Chelsea és a Barcelona komoly akadályt képezhet ennek elérésében. A Schalke összesítésben 6-1-es legyõzése után szerdán kiderült, a Manchester United lesz a másik csapat a katalánok mellett a Bajnokok Ligája döntõjében. A Vörös Ördögök azonban nem ünnepelhettek sokáig, hiszen vasárnap sorsdöntõ bajnoki mérkõzést vívnak a Chelsea csapatával.


„A legfontosabb meccs most a Chelsea elleni, nem a Barcelona elleni. Nagyon kemény meccs lesz, de hazai pályán leszünk, és a legfrissebb élményeink ellenük nagyon jók” – kezdte Nani.


„Ha nyerni akarunk, nagyon magabiztosan kell játszanunk. A Bajnokok Ligájában elért eredmény tökéletes lenne ezúttal is, ami miatt egyébként úgy gondolom, nálunk van a lélektani elõny.”

 


A United idegenben és hazai pályán is legyõzte a Kékeket, jelenleg pedig 3 mérkõzéssel a vége elõtt 3 ponttal vezet a Chelsea elõtt a bajnokságban, így már egy döntetlen is nagyon jó eredmény lenne.


Nani azonban a mérkõzés megnyerésére összpontosít: „Most csak a saját játékunkra kell koncentrálnunk és arra, hogy megnyerjük a mérkõzést. Ha ezt megtesszük, akkor minden rendben lesz.”


„Ha megnyerjük ezt a mérkõzést, akkor szinte behozhatatlan elõnyre teszünk szert. Majdhogy nem vége lesz az idei bajnoki versenyfutásnak. Hatalmas lehetõség ez elõttünk.”


A Bajnokok Ligáját illetõen pedig május 28-án találkoznak a csapatok egymással a Wembley Stadionban, hogy a United ott gyûjthesse be 4. BEK/BL gyõzelmét, amely stadion elõdjében 1968-ban megszerezte az elsõt.


„Nagyon fontos, hogy összetartsunk. Újabb fantasztikus mérföldköve lehetne a klub történelmének, ha gyõzni tudnánk a Wembleyben.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!