McTominay: El fog jönni Donny ideje

A középpályás szerint csak idő kérdése, hogy megkapja az esélyt a bizonyításra a holland.


A 35 millió fontot kóstált nyári igazolás egyelőre nem sok lehetőséget kapott Ole Gunnar Solskjaertól, a hét közben azonban a Leipzig elleni kiütéses győzelem alkalmával kezdőként szerepelt a Unitedben.

 

Az akadémiai nevelés, Scott McTominay elismerően nyilatkozott új csapattársáról, és kitűnő igazolásnak látja a keret további erősítése tekintetében.

 

"Donny van de Beek nagyszerű személyiséggel bír és briliáns labdarúgó" – mondta a válogatott játékos. "Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megnövekednek játékpercei száma, figyelembe véve, hogy milyen kemény munkát végez az edzéseken."

 

"Beszélgetéseink során nagyon hamar kiderült, hogy rendkívül elhivatott srácról van szó. Elképesztően koncentrált minden edzésen, sosem késik, mindig a maximumot teszi bele a felkészülésbe. Egy igazán jó játékossal és emberrel lettünk gazdagabbak."

 

 

Solskjaer alakulata számos opcióval rendelkezik a középpályán, a McTominay-Fred páros pedig kibontakozni látszik.

 

"Fred fantasztikus játékos, de ott van még Nemanja Matic és Paul Pogba is" – mondta a skót. "Huh, kimeríthetetlen lehetőségeink mutatkoznak középen… Bruno Fernandes is képes visszavontabb szerepkörben jól teljesíteni."

 

"Nemanja borzasztóan tapasztalt futballista, szeretek vele együtt játszani a centrumban, de ezt elmondhatnám bármelyikükről. Meg vagyok győződve, hogy mindannyian hasonlóan vélekednének egymásról, ez pedig csak előrébb vihet bennünket."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!